Att till slut bli glad på riktigt

Bild 2014-04-24 kl. 08.58

Hej mina finingar! Jag sitter på planet som snart ska lyfta från Oslo. Min vistelse här var så bra – jag älskar Oslo. Väcker en massa varma minnen och jag känner mig alltid välkommen.

Igår natt hände något magiskt. En vän ringde mig förtvivlad och berättade att hon var gravid. Och jag blev – glad! På riktigt alltså. Jag garvade och sa att det är helt otroligt vad hon har lätt att bli gravid: Här kämpar man och du behöver ju bara titta på en snopp så blir du på smällen!” Vi garvade ihop och när vi hade lagt på hade jag en varm känsla i magen. Gav mig en liten påminnelse och klapp på axeln: Se Elaine, nu blev du glad för en annan trots att du trodde det var svårt igår. Visa vilja först så sköter universum resten.”

Så idag är jag väldigt glad över att jag blev glad. Så kära Kalmar, ni får en glad Elaine till er i eftermiddag.

 1. Härligt! Och nu kanske universum lättare belönar dig med samma gåva. <3

 2. Naths skriver:

  Underbart Elaine!!

 3. Mia skriver:

  Härligt! Glad för både din och vännens skull.

 4. Visst är det en härlig känsla?!
  Jag började böla som fasen när en kompis till mig berättade om sin efterlängtade graviditet (det ligger mååånga försök bakom nämligen) och blev alldeles glädjevarm i kroppen 🙂 <3

 5. Vad roligt att höra att du faktist kunde känna lycka för din vän och åsido sätta dina egna önskningar i din väns ämne. Stor klapp på din axel. =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..