Badkrukorna hittade poolen

 1. Hej,

  Blir så arg när jag läser Blondinbellas blogg. Maken till konstigare politisk kommentar får man ju leta efter. Hon vet inte vad hon pratar om! Jag förstår inte hur du kan hänga med henne – på riktigt. Jag ska definitivt aldrig gå in på hennes blogg igen.

  Några som vill hänga på och bojkotta Blondinbella?

  1. Antagligen för att alla människor har fler egenskaper än sina politiska åsikter. Det är endast genom att umgänge och diskussion som åsikter kan förändras. Att vända ryggen till förändrar absolut ingenting. Alla har rätt till sin åsikt. Isabella likaså. Jag håller inte ett dugg med hennes åsikter men kan uppskatta henne för sina ambitioner ändå. Plocka russinen ur kakan om resten inte faller dig i smaken. Så. Enkelt.

  2. Sådana där kommentarer hör inte hemma på den här bloggen. Här kommenterar man bara konstruktivt och moget. Dessutom, till skillnad från dig så kan vi andra se utöver den andres politiska åsikter, om egna åsikten nu skiljer sig från vännens.

  3. ”Jag håller inte med om vad du säger, men jag är beredd att gå i döden för din rätt att säga det.” – Evelyn Beatrice Hall

 2. Förstår dock inte vad Jasmine får ut genom att beklaga sig över Blondinbella hos Elaine? Allvarligt?? Lägre än sandlådenivån?
  Hade hon tänkt att Elaine skulle vända sin vän ryggen? :)) Patetiskt.

  Tack för superfina bilder Elaine, älskar din blogg. NJUT av semestern och strunta i ALLA dumma kommentarer.

  Kram!

  /Alisa

 3. Hur bojkottar man henne då, genom att sluta läsa hennes blogg eller skriva att hon är dum på Elaines blogg?

  Jag är också en badkruka men det där såg härligt, var är ”pensionärerna” vilar dom;-)

  1. Man är absolut inte rädd för solen när man klär sitt barn sådär, man är rädd om sitt barn då barn har känsligare hud mot solen! Dum fråga.. Till och med jag som inte har barn vet att man ska skydda de små liven extra mycket! (Varför bryr du dig ens om hur de klär sitt barn?!)

  2. Haha visst ser det lite roligt ut – men jag tänker mest: vilken toppenförälder som förstått vikten av att vara RÄDD för solen! Är man smart så är man just det! Eller som Emmy formulerar det, rädd om sin hy. Vi vuxna borde också skydda oss bättre från solen – hello!

   1. Det är stor skillnad på att steka sitt barn och att låta barnet få vitaminer och bygga upp sitt pigment. Att skydda sitt barn för mycket är ju direkt farligt! Vi stoppar i dom d-droppar och tar på kläder när man vistas i solen. Klingar dåligt! Har själv barn och har aldrig smort och låter henne springa fritt. Har aldrig bränt sig utan blir hur brun och fin direkt. Givetvis ska de små liven inte bränna sig och fara illa, men lite sol skadar inte direkt!

    1. ”Lite sol skadar inte” nja, finns ju det här med hudcancer som ju inte är sådär jättebra. Bättre att använda solskydd! Och vitamin D-behovet tillfredsställs på sommaren ändå genom att inte händer och fötter är täckta.

     1. Får ju iofs hudcancer av att bränna sig och utsätts man inte för sol så visst fan bränner man sig förr eller senare! Händer och fötter otäckta? Hur ser folk ut på somrarna egentligen?

 4. Jäklar vad många konstiga kommentarer på ett inlägg där du badar med din son.. tycker ni ser ut att ha det underbart iaf, är väldigt avundsjuk här hemma. Ska sola lite extra imorgon när jag äntligen är ledig 😉 kram!

 5. Lite sol får man väl exponera de små för i alla fall. Tycker intäckningen har gått till överdrift. Sol i lagom doser ger barnen D-vitamin. Vanlig, löstsittande bomullströja, shorts och solhatt/keps räcker gott och väl. Alla har vi ju sett hur bönder som bara kavlar upp ärmarna ser ut. Helvita under skjortan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..