Fitnesszilla in action

För att göra träningsinläggen roligare både för er som är intresserade och inte alls intresserade så kommer jag bara blogga om det varannan dag och dessutom visa mitt träningsupplägg i en enkel ruta. Då är det bara för er att copy paste eller bara impas av en stark kvinna. 🙂

Filmen går tydligen inte att se från dator så kika bara in på min Instagram så ser ni den.

Your browser does not support the video tag

Gårdagens pass + att jag testade och göra mina armhävingar som jag kunde göra som basketspelande tjej på 90-talet. Gick lika bra som småbarnsmamma.

A. Varannan minut i 10min

5 frontsquats 25kg (väster ruta upp)
10 raka marklyft 25kg (höger ruta ned)
Jobba med rumpan i bägge övnigarna

B.5 varv på tid av

10 thrusters 8kg hantlar (google thruster)
10 gående utfallssteg (google it) 8kg hantlar
20 obrutna Double unders (hopprep, två varv per hopp)

Just do it! Kan jag så kan alla!

  1. Tycker att uttrycket ”kan jag så kan alla” är ganska problematiskt… för det stämmer ju inte. DU kan, men absolut inte alla 🙂 vi alla har olika förutsättningar. men du är imponerande jäffla stark!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..