En 32-årig tonåring

Gustav har följt tonårsdiskussionen med intresse. Han gav mig ett sånt där jag-vet-något-som-inte-du-vet-minen. Riktigt klurig var han. Och jag tittade tillbaka, men mer en vad-nurå-blicken.

Jag: Säg då!

Gustav: du kan klä dig som en tonåring ibland.

Jag: Meh.

Gustav: En snygg tonåring.

20140624-175353-64433815.jpg

  1. Haha. En snygg tonåring är helt klart bättre än bara ”en tonåring”! Har man kroppen för det och känner sej bekväm så varför inte. Jag älskar att mixa stilar. Ibland skinnjacka och neonfärgade gympadojor, nästa dag kappa och stövlar. Jag har aldrig lyckats med att ha EN stil som jag alltid följer, mina klädval beror helt på humör 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..