Från måste till vilja

Jag mår så mycket bättre sedan Gustav och jag snackade ut om att skära ner på-, och strukturera om jobbet. Helt plötsligt så kan jag tänka att det frigörs mer tid. Och att bara kunna ställa sig den underbara frågan: Elaine, om du hade all tid i världen vad skulle du göra då?”

20140623-120858-43738672.jpg

Jag skulle ta med Daniela och hennes tre barn mer till Spanien en vecka. Skulle även bjuda ner Josef, Dennis och deras dotter Charlie över en långweekend. Jag skulle åka på en weekend till typ London med Josefin. Jag skulle börja spela gitarr och dansa. Jag skulle göra så mycket skoj. Gustav började också drömma iväg och det var så härligt att höra vad han ville göra då.

Det är så många år som jag har tänkt att jag ska träffa den och den och gör det och det. Men jag har hastigt få lägga ned tanken eftersom jag inte haft möjlighet eller tid. Men nu inser jag att jag faktiskt har möjligheten att designa mitt liv. Kära framtid, du ser ljus ut och nu går jag mot dig.

20140623-123027-45027187.jpg

/Elaine, är lyckligare än på länge.

  1. vad härlig! Jag har också allt oftare på sistone tänkt på att man faktiskt bara lever en gång och då borde spendera så mycket tid det bara går på att göra saker man faktiskt VILL

  2. Blir så glad för din skull! Du förtjänar att göra allt det du vill och önskar göra! Fina människa, som du inspirerar.

  3. Det är så viktigt att stanna till i livet och ställer sig de där viktiga frågorna: gör jag det jag vill göra, är jag lycklig/nöjd med livet som det ser ut just nu. Om svaret är nej så fundera vad det är – verkligen – som skulle kunna ändras, hur du vill att ditt liv ska se ut. En bra fråga är: Om jag har 1 år kvar att leva, skulle jag vara nöjd – och här kan man minska tiden till en månad alt. 1 dag. Jobbigt, javisst dock kan det verkligen ge insikter om vad det är som vi vill utveckla alt avveckla och ändra på. Eller – verkligen njuta och vara nödja där vi är.

  4. Åh vad härligt att höra att du mår bra och ser möjligheterna i framtiden. Vad skönt att du jobbat dig upp så hårt att du nu kan styra ditt egna liv och göra lite som du vill. Skönt att ni är så överens i familjen också som gör att allt känns bra för båda två (antar jag). Tänk att få resa så mycket och se sina nära och kära, fast dock trodde jag att du ville vara hemma mer med sonen och inte resa, men jag missuppfattade kanske. Oavsett vad så kommer allt att bli jättebra för du jobbar på dig själv, på att få ett liv som DU trivs med och det är det absolut bästa. Lev livet, det finns bara ett av det här livet. =)

    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..