Hemma igen

20140626-202021-73221838.jpg

There’s no place like home och tusan vad jag älskar storstäder. Visst La Zenia beach är härligt för vi har det grundläggande för vår familj – gym, mataffär och restauranger i ett härligt köpcenter (som vi annars inte brukar gilla, men La Zenia Boulevard är härligt). Sen har vi nära vänner som grannar och bonus är ju såklart strand och sol. Matheo älskar stranden och det förstod vi alldeles för sent. Nästa gång ska vi åka dit varje dag.

Men att få komma hem, dra på mig ett par mysiga jeans och krascha i soffan, det är guld. Resväskan tar jag itu med sen. Har redan börjat packa den nya – Almedalen ligger runt hörnet.

20140626-202606-73566890.jpg

Matheo och jag har badat och nu sover min lilla knodd. Gustav tar en öl med vänner och Elin är på väg hit i mjukisar och en flaska vin som vi ska smutta på. Gustav köpte choklad åt mig och Elin ”Nåt gott till vinet” sa han. Såna gester är romantik för mig. Han vet hur mycket vänner betyder för mig och att han gör något för att vi ska ha det trevligt är verkligen guld. Somliga gillar rosor men små handlingar för mig och vännerna gör att mitt hjärta smälter.

Vad gör att ni smälter och vad händer ikväll?

 1. Smälter nog också av de små sakerna. Alltså det sjukaste var nog när vi kom hem en kväll, på metron hade jag sagt något om att jag nästan hade slut batteri i min iphone. Och så gick jag och borstade tänderna och när jag kom tillbaka hade en tagit telefonen ur min väska och satt den på laddning!
  Hahaha…. DET fick mig att smälta!

  Apropå hemma och Sverige… Har hört att vädret inte varit så lovande, men vill tipsa om ett projekt jag gjort här på jobbet. Samlat några av Sveriges bästa resebloggar som fått dela med sig av sina guldkorn från vårt fina land… Värt att ta en titt på och man inser vad mycket man inte sett och faktiskt skulle vilja se där hemma! Här hittar du det: http://www.cuponation.se/blogg/sveriges-guldkorn-roadtrip-tips-for-resa-i-sverige

  Om vädret blir bättre i juli och augusti kanske det lockar mer att resa inom landets gränser 😉

 2. nillea skriver:

  Blommor gör mig glad varje gång jag tittar på dom oavsett vem som köpt dem, bara för att jag älskar blommor.
  Men när jag är trött och slut och inte har någon matlust och min man ställer sig och lagar mat som doftar gott så att jag ändå kan tänka mig att äta lite, då blir jag extra kär.

 3. Samma har – mitt hjarta klappar extra for mina vanner. Och dom ar i Sverige. Kommer att sakna vannerna och familjen enormt.
  Jag har ocksa nagra resvaskor att packa up, kom precis ”hem” efter nagra underbara veckor i Stockholm. Behovde nagot att lasa pa planet, det blev din bok ”Vardagsmakt”.
  http://fargosisters.com/serendipity/archives/2228-Back-In-The-US.html

 4. Mitt hjärta smälter när han tar upp någon liten, men viktig detalj som jag nämnt… eller när jag hör honom nämna mig bland andra och ser att han lyser. Eller när han är med min familj och bara platsar in där… 🙂

 5. Åh vilken gullig man du har! Jag blir också superglad över liknande gester. Eller bara ett genuint ”ha så trevligt ikväll” när jag ska ut med en väninna och han är hemma med barnen. Fast jag har inget emot ett fång röda rosor heller skall tilläggas 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..