Filosofiska diskussioner

20140629-010220-3740823.jpg

Henrik, Daniel och jag käkade middag och snackade religion, fotboll och allt möjligt filosofiskt ikväll. Jag älskar att prata med folk där kallpratet är en extremt kort transportsträcka till det riktiga eller där det helt enkelt inte existerar. Så var det ikväll. Imorgon sitter Henrik Fexeus, Marcus Oscarsson och jag i tv4:as Almedalspanel. Det ska bli så kul för det är två medexperter jag verkligen gillar och känner. Fexeus och jag är ju vänner, men det är första gången på länge som vi är experter ihop. 08.10 imorgon för pigga själar. Jag kanske säger Janbanan i rutan om ni är riktigt snälla. Men då kanske jag får sparken från 4:an.

Ja och så gick Brasilien knappt men ändå vidare till kvartsfinal. Gustav såg matchen med min tjocka brasilianska släkt hemma i Stockholm. Haha, älskar syftningarna i den meningen. Tjocka släkten säger man väl, men inte tjocka brasilianska släkt. Kanske brasiliansk tjock släkt. Haha, herregud vad jag håller på. Bäst jag avslutar detta inlägg nu. Språkpoliser välkomnas i kommentarsfältet, mitt trötta sinne är öppet för språkliga lärdomar med detta inlägg som utgångspunkt.

Men va faaan, nu fortsätter jag ändå. Det jag ville säga var att Brasilien vann. Så. Hurra.

20140629-010828-4108676.jpg

/Elaine, undrar hur många brassar det finns på Gotland…

  1. emma skriver:

    haha ”tjocka brasilianska släkt”….haha sitter och skrattar för mig själv. jag såg också matchen. fy va spännande.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..