Vårt cribb på Gotland

20140629-164444-60284856.jpg

Det är en sekelskiftsdröm, tror jag. Fint är det i alla fall och centralt. Det är väldigt skönt att ha gångavstånd till allt och dessutom kunna ha regnskydd emellanåt, eller ta en powernap innan ett inslag som jag ska nu.

20140629-164643-60403681.jpg

Mamma tycker att jag börjar bli för smal. Jag blir alltid orolig när någon säger så, det sitter som en reflex. Men så kommer jag på vad jag presterade i gymmet och den där hamburgaren jag åt idag igen. Jag är inte smal, jag är stark. Sen kanske midja, bröst och ansikte har blivit mindre och ger ett smalare intryck. Men tittar man på mina axlar, lår och armar så ser man att jag har muskler. Eller hur? Jag såg ju inte ut som en nätt liten tjej bredvid Fexeus och Marcus. Snarare en stark tjej.

20140629-165211-60731539.jpg

Men jag antar att det för evigt är en mammas jobb att ständigt oroa sig och reka läget. Här är huset i alla fall.

20140629-164705-60425229.jpg
20140629-164704-60424662.jpg
20140629-164705-60425735.jpg

 1. Linda skriver:

  Du ser fab ut och har gjort ett grymt bra jobb!

  Det är DU som bestämmer hur du vill se ut och vad du vill med din kropp. Bara du!

 2. Lilly skriver:

  Jag kan nog halla med din mamma lite grand; det verkar vara nagot som aterkommer hos manga kändisar/bloggare i Sverige för tillfället; att prata om hur bra det är att vara stark men att manga faktiskt tynar bort. Du är jättesnygg och cool, men förlora inte mer vikt/former nu! (bor utomlands, ber om ursäkt för tangentbordet).
  Läser förresten precis Vardagsmakt! 🙂

 3. Ninni skriver:

  Men wow vilket ställe och det ser stort ut! Är det okej om jag kommer över nu direkt?

 4. Hanna skriver:

  Jag tycker också du ser vältränad ut. Vad som är för smalt eller inte är ju inte en objektiv fråga. Men att mäta sig med Marcus för att bekräfta att man inte är smal blir fel då han är väldigt smal och liten för att vara kille. Det är ingen bra måttstock.

 5. Hej!
  Du är så duktig på det du gör. Man blir glad av att läsa här.
  Dock är det något som ger mig en klump i magen av dessa inlägg. Det känns som att du lägger mycket fokus på utseende, hur du ser ut och så vidare, mycket mer än vad du gjort innan. Eller vad jag har sett tidigare. Men vad vet jag! Det är dock nånting med dessa träningsinlägg som får mig att känna lite träningshets.
  Jag älskar din blogg och allt annat du gör. Kände bara för att skriva vad jag tänkt på det senaste.
  Kram!

  1. Cissi skriver:

   Jag kan hålla med till viss del. Eller det jag tänker är att jag gillar mer andra inlägg då jag verkligen gillar dina (riktar mig direkt till Elaine) funderingar. Tycker redan det finns andra bra träningsbloggar. Uppskattar verkligen vissa av träningsinläggen men jag tänker så här: Du har säkert bara en viss tid att lägga på bloggen per dag. Då föredrar jag när du lägger den tiden på inlägg som får mig att tänka till eller lära mig något. Det är det som jag tycker gör dig unik i bloggvärlden och därför jag läser din blogg. Sen tycker jag det är kul med träningsinlägg ibland då jag också är träningsintresserad.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..