Back in bloggen

IMG_3914.JPG

Godmorgon mina fina människor! Jag är tillbaka, med mer hjärna och energi – kanske inte än någonsin, men ändå. Idag ska jag städa hela hemmet, jobba hemifrån, gå till gymmet och sen träffa Bella i eftermiddag för DI Gasell. What to wear? Oh dear. Somnade 20.00 igår direkt efter Matheo. Vaknade 06.15 idag, precis som Matheo. Inte dumt att ha samma sovcykel som lillgrabben, men rätt asocialt mot Gustav.

Jag längtar till julafton som ingen annan, men än barnen gör det. Den firas i Spanien detta år. Hela tjocka familjen Eksvärd följer med.

Helgen har varit bra. Träffade mina grabbar Faje, Jocke och Martin på en bar i lördags. Så himla fint att se dem, det var grymt längesen. Vi kände oss som ett gäng pensionärer som inte pallade gå till baren och beställa drinkar för att det var så långt dit. Sen orkade vi inte dricka mer än två glas för vi kände inte för att bli bakis. Kom ihåg det mina 20-någonting. Ni kanske är bakis en halv dag, men vi 30plusare kan vara det i hela två dagar.

/Elaine, traskar mot gymmet.

LOADING..