Nyårsmål 2015

Jag som är närmast religiös vad det gäller nyårsmål har inte gjort mina för 2015 än. Galet! För er som är nya så delar jag upp mina mål i fyra kategorier Karriär/jobb, Hälsa/träning, Själ/vardag och Självutveckling. Jag tittade igenom 2014′s nyårsmål och det gick rätt bra. En ny föreläsningsfilm på engelska blev det och även ett gäng nya headers när jag står i Stockholms puls. Sen hoppades jag på att bli gravid 2014 och så blev det. Tack Gode Gud och livet!

IMG_5529.JPG

Karriär lovade jag att chilla lite med, men sånt är ju svårt när det är valår.

IMG_5527.JPG

IMG_5528.JPG

Hälsa och träning gick bra! Målet var tio chins, jag kunde göra åtta stycken i September. Sen blev jag gravid. Tränat varannan dag har jag gjort också. Hållit mig borta från gluten? Haha, ja det målet nådde jag ofrivilligt eftersom jag är glutenintollerant numera. Weekend till Barcelona med Ida och Bella blev det ju också. Gud vad kul vi har haft det på våra weekends.

IMG_5532.JPG
IMG_5531.JPG
IMG_5530.JPG

Några mål har varit lite diffusa och i efterhand så är det roligast med mätbara mål. Och vissa av mina mål 2015 påbörjade jag redan 2014 som att ha mindre av Gustav och Matheo i bloggen. Anyhow, här har ni mina mål 2015.

NYÅRSMÅL 2015

Karriär/jobb

Skriva min 6:e bok, gärna färdig innan Maggan kommer.

Påbörja en ny retorikbok innan årets slut

Blogg ökat till 150.000 besök. Galet mål men kul.

Hälsa/träning

En pull up med Maggan i Augusti

10 chins i Oktober

Nå målvikten i augusti, typ 63 kilo (haka inte upp er på det, det är vad jag vägde när jag var som starkast innan graviditeten, vill bara ha något mätbart)

Träna varannan dag

Utegym på tomten i Spanien

Själ/vardag

Spanien åtta dagar i påsk med La familia

New York fem dagar i februari

Spanien Juni-Juli med familjen

En lång vinterresa 2015 på en destinaition med grymt gym, bamseklubben, spá, grym mat och all inclusive. Åh vill att det ska finnas ett crossfitmama and papa hotel med paleo och glutenfri mat.

Köpt en tomt för att bygga hus

Självutveckling

Terapi en gång i veckan.

Landa i egna beslut utan att bolla med halva världen.

Ha mer integritet för mig själv och min familj.

Ha meningen ”Utan att gå in på detaljer” i bakhuvudet.

Det vore så kul om ni ville haka på nyårsmålen och skriva ner era egna. Kanske kan man bli inspirerad av era mål

 1. Mitt nyårslöfte är att bli snällare mot mig själv. För mig innebär det att sätta rimliga krav och ha fokusområden. Jag kan inte vara den bästa studenten, flickvännen, kompisen, dottern och löparen samtidigt. Jag skall försöka lära mig att prioritera bort i perioder för att utvecklas fullt ut på vissa av dessa områden utan att ha dåligt samvete för att jag försakar något annat.

  Samtidigt som jag måste vara snällare när jag inte når min målsättning. Inse att oroa sig för att inte nå målet, tar massa energi från att faktiskt utföra de jag behöver för att nå målsättningen. Måhända att det är ett flummigt nyårslöfte men har brutit ner det i mätbara parametrar som kan hjälpa till.

  Min nyårsönskning är att bli gravid.

 2. Har du skrivit, eller skulle du kunna tänka dig att skriva, ett inlägg om hur du lägger upp ditt arbete när du skriver böcker? Det vore intressant att läsa!

  1. Skickade snabbare än jag tänkte.

   Min nyårsambition är att skriva och läsa oftare.
   Min nyårsönskning är att bli gravid.

 3. Malin skriver:

  Brukar skippa nyårsmål men detta år måste jag verkligen styra upp mitt liv & bli lyckligare. Kanske om jag skriver dem här håkler jag mig till dem ;).
  1. Skaffa körkort
  2. Klara av att gör min första chin – Mars.
  3. Skaffa nytt jobb
  4. Satsa på min ridning, i år ska jag bli riktigt duktig! Fler lektioner & mer effektiva träningar.
  5. Resa lite längre bort, destinationer man kanske inte väljer när man får barnsenare i livet.

  Hoppas kommentarsfältet blir bättre snart, älskar din blogg ju!

 4. M skriver:

  Har egentligen bara ett löfte. Att alltid sätta mitt välmående i första hand. Alltid ifrågasätta: ”Får det här verkligen mig att må bättre?” Och släppa sådant som inte gynnar mig. Hoppas kunna röra mig bort från depressionen och mot ett lyckligare liv till slut 🙂

 5. Emma skriver:

  Jag ska bli den bästa versionen av mig själv, det är mitt mål för i år 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..