Vecka 26 och mår toppen

Första kursdagen är slut och jag säger som jag alltid säger – jag älskar mitt jobb. Det kom fram en annan kursledare till mig och presenterade sig så himla flott: Jag undervisar också och retorik och du och jag är störst på marknaden!” Jag blev så glad och highfivade. Vi ska snacka lite ikväll och byta erfarenheter, hans kursdeltagare sover också över här. Någon sa ”Elaine, du har en konkurrent här”, men jag rättade snabbt och sa ”Nej, det är en kollega”. Alla retoriker, kommunikatörer är mina kollegor och de gör världen mer förmögen att föra ut sitt budskap. Det är bra skit i min mening. Det behövs fler av oss.

Ni var några som ville hur jag mår vecka för vecka. Det är vecka 26 och jag måste få vara Isabella för en gångs skull och säga att jag mår toppen! Den bästa veckan i hela graviditeten. Maggan sparkar, Gustav kan känna sparkarna, ingen foglossning som förra graviditeten, mycket starkare, inte lika hungrig men jag ÄLSKAR gelehjärtan. Jävlar vad jag har fått dille på dem. Det började på Alla hjärtans dag och jag kan säga att det har varit alla hjärtans sedan dess. Nirå gravidzillas, hur mås det därute?

 1. Går in i v 12 idag!!! Känns märkligt och oväntat, nånstans har jag inte vågat ställa in mig på att det skulle gå vägen. Mår inte lika illa längre och är lite piggare på dagarna. Dock fortfarande konstant utsvulten 🙂
  Ha en fin helg!!!

 2. Tänk att föda ditt barn nu! Det blev min verklighet för snart 3 veckor sen. Den 1 februari föddes vår dotter i v 25+6. Oj vad allt inte blir som man tänkt sig! Vi kommer vara på sjukhus ungefär tills att hon är fullgången, snacka om att livet vändes upp och ner för oss! Njut av din bebismage många veckor till ❤

 3. JoLi skriver:

  Jätte fin du var på den bilden 🙂

 4. Cam skriver:

  V 25 för mig och jag mår rätt ok! Men har börjat känna av foglossing rätt rejält nu. Första gången jag är gravid så allt känns väldigt spännande!

 5. Stina skriver:

  Vecka 19 här och jag går och väntar på att jag ska komma till stadiet där man känner lite sådär ”gravidsmashing” å inte bara smått illamående och trött. Om en vecka är det dags för nästa ultraljud också, det ser jag riktigt mycket fram emot. Ser allt bra ut då ska jag börja klä mig lite snyggt igen och inte bara i säckiga kläder! (Jobbar på förskola med femåringar och har inte velat berätta för dem innan det varit mer säkert).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..