24 h paus efifan

Kommer ni ihåg när man bara hade en chans att ta kort? När det digitala inte fanns. När skolfotot skulle tas och du hade ett klick på dig. Oj vad jag var rädd att jag skulle fastna på kort på ett visst sätt och behöva leva med det i ett år tills man fick en ny chans. Nu är det ett blogginlägg som kommer fastna i 24 timmar. Det ska göras om lite på Mama så ni får leva med att det här är blogginlägget ni får se 24 timmar framåt. Tänk om man skulle ha sett ut så i skolkatalogen. E fi fan ia!  

Kommer ni ihåg när man bara hade en chans att ta kort? När det digitala inte fanns. När skolfotot skulle tas och du hade ett klick på dig. Oj vad jag var rädd att jag skulle fastna på kort på ett visst sätt och behöva leva med det i ett år tills man fick en ny chans. Nu är det ett blogginlägg som kommer fastna i 24 timmar. Det ska göras om lite på Mama så ni får leva med att det här är blogginlägget ni får se 24 timmar framåt. Tänk om man skulle ha sett ut så i skolkatalogen. E fi fan ia!  

 

Ses om 24 timmar. 

LOADING..