Hugos Rosas och Numi….

 Jag vet, klockan är 03-något. Jag brukar inte blogga den här tiden men jag är så jäääääävla skraj. Man ska verkligen vara nogrann med vad man läser/ser på innan man somnar för det påverkar drömmarna. Jag kollade Numi och Hugo Rosas instagram. Innan dess slökollade jag på nån vikingafilm där man dödar varandra. Det resulterade i alla fall i en mardröm om Hugo och Numi.


Mardrömmen. Dom två är fast i en sorts labyrint med cirka hundra andra sjukt vältränade soldater och några få späda psykobrudar. För att komma ut ur labyrinten måste de döda alla, inklusive sin polare eftersom bara en kan komma ut levande. Det är sån creepy stämning hela tiden, men Hugo är på gott humör och bjuder på skämt mellan dödandet som filmas för tv3. Numi gör sitt bästa. Till sist ser man Numi stapla förbi med en lång spik i halsen. Han är döende. Bakom honom går en späd psykotjej med en hammare. Gaaaah, jag blir rädd bara jag skriver om det. Åh, kan det inte bli morgon?! Anyways, Hugo Rosas får syn på den späda psykobruden och Numi som förblöder på golvet. Han försöker hålla god min för bruden som går mot honom. Tillsammans har ändå hon och Hugo dödat hundra muskelberg till soldater och några psykobrudar. Klar Hugo är rädd. Nu är det den sista duellen och Hugo tänker att han ska psyka psykobruden tillbaka, så han slår på sin latinska charm och säger ”tja snygging” med lite darrig röst. Psykobruden höjer hammaren och går mot honom helt oberörd. Och DÄR tvingar jag mig själv att vakna. Och nu ligger jag här alldeles stirrig och livrädd för att somna och hamna i samma dröm. Så jag youtubar lite hääääärliga (darrar och försöker känna mig orädd) klipp och hoppas på bättre drömmar. Hittade den här av Hugo som är underbar och en potentiell tv-show utan mord, hurra!

[youtubeplay id=”mZD5gGsIBas#action” size=”medium”]

LOADING..