Övervåningen från två håll

Jag tänkte ni skulle få se lite ritningar av den nya lyan. Hur den ser ut i dagsläget och vad som ska göras om. Inte allt, men stora drag. När vi köpte den så hade den fyra sovrum, två vardagsrum och kök. Men ett sovrum har inget fönster, sovrummet intill Matheos rum. Den väggen ska rivas så Matheo får ett större rum. Det rödmarkerade är befintliga väggar som ska rivas. Och de blåa är nya väggar som ska sättas upp.

Evelyn får en liten yta från Matheos ursprungsrum så man får plats med en 90-säng och garderob i hennes rum. Matheos ingång flyttas långt till höger (den var bredvid Evelyns dörr förut) och en platsbyggd cool garderob med inbyggd sittplats kommer vara där den gamla ingången var. Svårt att återge hur cool garderoben kommer vara, men hör är ritningen.

 

Det blir ingen walk in closet eftersom utrymmet för den skulle vara alldeles för litet. Istället kommer väggen till den rivas, göras två platsbyggda garderober och göra hela vårt sovrum större. Återigen, det röda är en befintlig vägg som ska rivas och den blå en ny vägg.

 

Här ser ni skärmdumpen på 3D-ritningen av övervåningen där vårt sovrum är. 

 

  

Samma fast åt andra hållet. 🙂

 

Det känns så spännande. Jag hoppas att allt blir riktigt fint och hemtrevligt. Gustav hoppas att det blir praktiskt. Haha, vi är så olika och kompletterande.

  1. Hey och Grattis till eran dotter. Jag började läsa din blogg när du fick ditt första barn det var ungefär samtidigt då jag också fick min son. Jag har alltid kikat in på din och Isabellas blogg men är inte mycket på nätet. Men vad kan oddsen vara att min stora syster heter Evelyn (väldigt ovanligt här för vi bor på Island) och hennes hund sedan tre år tillbaka heter Sally. Just a fun fact.

  2. Spännande med inredning, älskar det! Hade lätt kunnat bli inredningsarkitekt, funderade på det ett tag i tonåren. Men det får vara en hobby istället 🙂

    Apropå hobby, typ. Har haft vårt första födelsedagskalas för Elise idag, vilken dag! Helt fantastiskt väder och mamma Lina fick go bananas med (sin hobby) pyssel och bakning, lyckan var total!
    Nu sover 1-åringen tungt och det är soffläge med bloggsurfande för föräldrarna. Pjuh!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..