Elisa och Evelyn

Igår träffade jag upp min fina vän Elisa som jag inte har träffat på år och dar. Kärleken tog henne tillbaka från Fagersta till Stockholm. Hon har varit i en nykärabubbla i nåt år. Det tycker jag man har sin fulla rätt till. När Meryem träffar någon så får jag acceptera att hon försvinner ett år. Gud vilken jobbig tanke. Oh well här är Elisa.

Hon är halvbrasse som jag och fick nys om att jag hade fått en dotter.  

 Så här är min brasilianska syster och hennes Evelyn! 🙂 

 

Elisa och jag lärde känna varandra för tretton år sedan när vi studerade på södertörns högskola. Sen har vi hookat ibland när vi har varit i Brasilien samtidigt. Här är Elisa och Matheo 2012. 

  

 

Vi hade massor att prata om som relationens utmaning första året som småbarnspäron – mindre sex, sömn och samtal. Svårt att hålla ihop när det blir mindre av sånt, men det går!  

 

  1. Har funderat lite över en sak och nu känner jag att jag måste fråga. Jag köper rakt av att bloggen är större nu och att du därför inte vill lägga ut bilder på Evelyn så som du gjorde på Matheo som bebis. Bra tänkt tycker jag! Men varför då fortsätta publicera gamla bilder på Matheo på nytt? Även om de redan är publicerade sen tidigare lär de ju garanterat nå betydligt fler människor om du lägger ut dem igen nu än de hade gjort annars.

  2. Jag tycker att det är jättekonstigt att du lägger upp bilder på Matheo som bebis för 200.000 läsare när ni inte vill visa Evelyn för 200.000 läsare. Även om bilderna redan finns på internet är det skillnad att aktivt publicera bilder för 30.000 som ni tyckte var okej, än för så många som det är nu. Jag förstår inte hur ni tänker här alls.

  3. HUR? Berätta hur! Hur man håller ihop alltså. Jag är på väg att slänga in handduken nu. Två år med barn har varit fantastiska på ett personligt plan men INTE för förhållandet. Vi pratar knappt med varandra. Familjerådgivning? Been there done that.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..