Work in progress

  Arbetet i det som ska bli vårt nya hem om tre veckor (!) har börjat! Amelia och jag gick dit efter vi hade hämtat färgprover på Måleributiken.
  
  Här är färgskalorna vi använder, vi såg till att det matchade kaklet från Marrakesh.

  Färgerna är helt i vår smak, det var Gustavs enda krav – ”nyanser av grått och blått”. 

 Här testar Amelia färgen som ska vara i vårt sovrum. Jag älskar den! S1515-B
  Jag tycker det är så coolt att Amelia har en vision klar och att hon fakiskt kan se slutresultatet när hon jobbar. 

 
Den här bruden kommer göra vårt hem till något alldeles extra! Jag är så glad att jag hittade henne! 
 

 1. Ida skriver:

  Hon är galet lik Eva Mendez! 🙂

 2. Snygga färger! OCH snygga brudar!

 3. Maria skriver:

  Jag flyttade för en vecka sedan! Det är jobbigt när det bara är lådor och kaos överallt, men nu när vi börjar komma i ordning är det väldigt roligt. Lycka till! 🙂

 4. Anna skriver:

  Detta har inget med detta inlägg att göra, men postar det här då jag inte vet om du ser kommentarer till gamla inlägg. Hursomhelst, jag har upptäckt en ny(?) typ av härskarteknik, nämligen där PK-människor, ofta med vänsteråsikter sätter sig på höga hästar och använder sig av en retorik som går ut på att de är bättre, finare och godare människor än de de diskuterar med. Hur bemöter man detta? Känner du igen det? Egna erfarenheter och reflektioner kring företeelsen?

  1. Nu är ju inte jag en vänstermänniska, men jag får höra titt som tätt att jag är en sån där som ”sätter sig på höga hästar” och tror att ”de är bättre, finare och godare människor”. Det brukar i de lägena mest ha med personen som tycker det att göra. Dvs den personens självförtroende och egna tillkortakommanden. Själv tycker jag inte det är vidare intressant huruvida det går att rangordna människor och vilken rang man själv i så fall skulle ha i förhållande till andra. Däremot vet jag en hel massa om en hel massa saker (pga ihärdigt läsande, lyssnande, reflekterande och bollande). Mitt tips är väl helt enkelt att ställa frågor. Fråga på. Vet personen så mycket som den säger att den vet så kanske du lär dig något nytt. Vet den inte tillräckligt mycket så kanske det omvända sker.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..