Där satt den


 Gud så trevligt vi hade det igår. Jag kände mig dock lite som en enstöring för det var vår första dejt på länge så jag ville mest hångla med min man och prata om allt mellan himmel och jord.  
 Det fick jag och så fick jag prata med fina vänner som Frida, Victoria och Niklas.  
 Den här pinglan får mig så himla glad. En solstråle varje gång jag ser henne. 

 Min bakdel har förresten blivit ganska mycket större med all benträning – rumpan kommer på köpet. Så klänningen sprack! Grand hotel försedde mig med synål och tråd, jag som hade tvåa i slöjd. Gud vad jag önskade att jag hade lyssnat mer på min syslöjdslärare som flyttade mig till träslöjden pga brist på syambitioner. Hon var storbystad och svettig, det minns jag. Och när hon lärde en att sticka lutade hon sig över en så varsin tutte hamnade på vardera axel och armhålorna osade så det var det man andades in. Hade kanske kunnat vara lite mysigt om hon i alla fall haft deo. Här syr jag.

  Gustav kollar utsikten
   
 /Elaine, förbereder sig mentalt för sin deadline för både bok och flytt.

 1. Wow, vilket stiligt par ni är! (Får man säga stilig om man är yngre än… typ 50? Annars kan vi testa vrålsnygga, fast då är man väl lite utdaterad istället. Svårt med ord. Fina är ni hur som helst!)

 2. Vilket urtjusigt par ni är!
  Mindre trevligt minne från syslöjden. Förstår att du fick en 2:a i betyg.
  Måste ju ha varit en avskräckande upplevelse med den läraren 🙂

  Mina minnen från syslöjden är att jag inte lyckades få ihop något överhuvudtaget, förutom ett par gigantiska lovikavantar. Och då menar jag gigantiska 🙂 Vet inte vad som gick fel…
  Var/är helt värdelös på att sy och sticka!

 3. Din supersnygge man har dock bruna skor till smoking. Etikettsbrott av rang. Svarta släta skor och helst lackskor ska det vara, en regel som alltjämt gäller.

  1. Fast jag tycker inte det ser ut som att han har smoking. Jag är inte ens säker på om det är en hel kostym utan att han har svarta jeans med kavaj. 🙂

   Mönstret på flugan borde ha gett dig en fingervisning. 😉

   1. Hanna: Nej det är ingen katastrof men jag gillar också lite som Kerstin verkar göra att hålla på traditioner. Jag tycker de är mysigt med etiketter och ger trevliga fester med dem. I tider där det hela tiden kommer mycket nytt så tycker jag om att bevara lite av det gamla med.

    Jag tycker tex att fylla-jämt-års-fester utan klädkod är jobbiga. Hur ska jag klä mig för att bäst passa in och inte förolämpa någon. Och jag har också lagt märke till ett om det är en fest där alla klätt sig mycket olika så påverkar det grupperingarna på själva festen. Så tråkigt tycker jag. Jag vill ju prata med alla oavsett bakgrund.

    1. Ja, fast då kanske man ska ha smoking på sig om det gäller att hålla på traditioner. Han har tydligt en kostym på sig (som för övrigt ser ut att vara mörkblå). Passar helt utmärkt med bruna skor, och fluga är etikettsmässigt finfint till mörk kostym. Snygg man, snygg kvinna, vackert par! Kan förstå att Elaine helst vill hänga hela kvällen med honom.

 4. Det enda jag minns från syslöjden från mellanstadiet var att man kunde räcka upp handen tills armen gick av om man inte var en av lärarens favoriter (det var jag inte) och att jag gjorde en gosedjurshund som jag nu inte vet var den finns, tror det skulle vara en fet tax. Sy skulle jag gärna vilja lära mig igen, har en symaskin som står och dammar.

  För övrigt ni är SÅ SNYGGA!!

 5. Du är verkligen supersnygg! Älskar att du visar upp dig både SI och så 🙂
  Din träning syns ju grymt mycket! Härligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..