Skrämmande ny statistik som presenteras idag

Jag blir mörkrädd. 5 barn i en klass på 30 personer har blivit sexuellt utnyttjade. Varje lärare har med andra ord 5 brottsoffer i sin klass och borde få verktyg för att identifiera dem. Varje rektor har minst 50 brottsoffer på sin skola (beroende på storlek av skolan). Så här skriver metro idag.

valdakt_tt

 

 1. jenny skriver:

  Vill tillägga att jag var helt nykter när det hände. Det var en helt vanligt helg men alla var nyktra. Vi skulle vidare till en annan stad senare.. sim att det ska spela roll!

 2. jenny skriver:

  Jag blev våldtagen när jag var 15 år. Först en gång av en äldre man (kände ej honom)

  En månad efter blev jag våldtagen av min bästa väns pojkväns ”kusin”.. han var grovt kriminell och lurade in mig i ett annat rum.. jag väntade på min pojkvän och tyckte han var vidrig.. ville gå hela tiden men väntade på min pojkvän som aldrig kom.. helt plötsligt kommer killens 5 vänner och han ber om att få prata med mig i ett annat rum.. han säger att hans vänner kommer att gruppvåldta mig eftersom att jag är ensam. Jag var tvungen att spela hans flickvän.

  Vilket svin! Sen våldtog han mig. . Jag skrek som en idiot.. ingen vågade göra något!
  Efteråt sa han att han kommer att döda min bästa vän och hans kusin om jag säger till någon.. så lätt att skrämma småtjejer!

  Hade anmält om det inte hade varit så att det känns som att bli våldtagen igen av rättssystemet när man blir förhörd och ifrågasatt och r han ändå inte skulle få ett straff!

 3. Sofie skriver:

  Skulle vara som svar på översta kommentaren men gick ju åt skogen?

 4. Sofie skriver:

  Den finns att ladda ner som pdf på stiftelsens hemsida.

 5. Elisa: Sedan är det kanske bättre att ringa Soc än polisen, jag tänkte automatiskt att man ska polisanmäla, men det kanske går till soc i slutändan ändå (apropå Emmas kommentar som jag såg först nu).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..
SVG Grafik
SVG Ikoner