Gymmet va

 

 Med en tisha som Hugo gav mig – Clean drink! Nu ska det snabbgymmas för att hinna till läggning av barn! Vad gör ni?

 1. Nu nattar jag barn och sen ska jag slänga ihop en saffrans deg ?

 2. Liss skriver:

  Hem kommen från gym och känner mig sjukt stolt då jag börjat med jogging. 5 min gå 5 min jogging i 1h. Mitt mål är att jogga helt. Kommer ta tid då jag är långt i från fit. Har ca 20 kg som ska bort minst.

 3. sofi skriver:

  Är gravid med vårt första barn och har börjat förstå att mina hormoner ger mig hjärnspöken. Har gått och känt mig så ensam idag och tillomed gråtit en skvätt. Så nu sitter jag i soffan och försöker övertala min pojkvän att vi ska gå o lägga oss tidigare för att jag vill få vara i hans famn ???

 4. Diana skriver:

  Deppar över att inte kunna ta rätt beslut som känns bra i mitt liv och har bara några dagar kvar på mig.. jävla ältande som får mig att må skit är trött på det.
  Annars är det bra. 😀

  Fin du ser ut, kör på bara!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..