Noll tolerans för skräp

Jag har ätit lite syndigt den senaste tiden. Jag är så hungrig att jag inte vet vad jag ska ta vägen ibland. Igår åt jag 380g hamburgare och kände mig nöjd. Nöjd? Det är ju bisart!  Mätt vore bättre. Nu ska jag sluta fylla magen med skräp och äta bra istället.

  Jag tror att det kommer ta träningen till nya nivåer. Folk som ska tävla på Halmstad throwdown är fan starka. Såg en tjej som ska tävla, hon kan göra sju chins. Jag kan göra fem i dagsläget. Måste upp till tio strikta känner jag. Bra mat, sömn och träning. Nu jädrar. 

 1. H skriver:

  Hej Elaine! Du kämpar på så bra!:) innan jag blev sjuk i utmattningsdepression för ett år sedan orkade jag göra 15 strikta chins (med handflatorna vända framåt). Sen orkade jag inte längre, när all energi försvann. Nu är jag uppe på 10 stycken och hoppas snart klara 15 igen, kanske ännu fler! Det är kul med mål igen!:) kram till dig och lycka till med ditt chinsmål! Vi är starka!

 2. Hmm skriver:

  PS Säkert pga ovan som gör att Emmas morötter funkar då de är rätt söta. 🙂

 3. Hmm skriver:

  Här kommer ett otippat tipps till IDA.
  Varför du vill ha mer mat är för att ditt blodsocker temporärt gått ned då ”allt blod” rusar till magen för att ta hand om det du äter, Om du då tar något LITET sött, tex en bit mörk choklad, en mintkaramell eller vad du nu tycker är gott, så kommer ditt sug att tillfredsställas då tungan ger rätt signal till kroppen att den fått näring som snart kommer ut samt att den faktiskt får LITE lite snabb energi vilket kommer göra dig mättare och piggare.
  Detta funkar på 8 av 10 som tar en portion för mycket.
  Lycka till!

 4. Linn skriver:

  Ida: Du kanske äter alldeles för snabbt? Har själv haft det lite som du och mycket ändrades av att jag drog ner på tempot (och tuggade lite mer). Tror inte att det är att ”lura” kroppen att en är mätt, snarare att kroppen får en chans att processa lite.

 5. Emma skriver:

  Ida: Jag brukar alltid fylla ut mina måltider med morötter! För jag är precis som dig, efter att jag har ätit upp och är nöjd/mätt på maten så vill jag fortfarande tugga på något och då är morötter perfekt för mig! Nyttigt, mättande och gott, värt ett försök kanske 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..