Vilken dålig rulle

maxresdefault

Gustav och jag ville ha lite underhållning så vi hyrde Jurassic World. Jädrar vilken dålig rulle. De ”djupa” scenerna var lika djupa som en plaskdamm. Skådisarna var så dåliga och slutscenen som skulle vara en kärleksscen, dör. Men jag fick störst underhållning av Gustavs kommentarer under filmen. En scen så åker huvudrollen motorcykel efter några dinosaurier i skogen.

Gustav: Det där är inte realistisk.

Jag garvar: Nej, det är ju en dinosauriefilm så det är ju inte så realistiskt.

Gustav ler: Ja ja, men dinosarierna hoppar över stockar, stenar och träd medan han kör motorcykel i 80/km i timmen på nån magisk plan sträcka efter dom.

Jag: Det kanske är en magisk motorcykel baby?

Efter det så hittar vi bara en massa fel i filmen och garvar som när huvudrollen klappar en farlig dinosaurie.

Jag tittar på Gustav: Det där är inte realistiskt.

Gustav garvar.

Summan av toarullen är att se inte den här filmen. Den suger och manusförfattaren är född före kristus men en kvinnosyn som tyvärr lever klar. När den kvinnliga huvudrollen hade varit i skogen och sprungit efter dinosaurier så gick hennes hår från rakt till vackert lockigt. Hon blev väl så rädd att håret lockade sig själv. haha. Usch.

 1. Lina skriver:

  Jag har inte sett filmen men däremot en härlig parodi ”Jurasic world: High heels edition”
  Kan inte länka med mobilen men YouTuba det för ett gott skratt 🙂

 2. s skriver:

  Men var det ingen som störde sig på surkuken till huvudfigur? Det är lätt att kritisera kvinnorollen, men mansrollen då? Usch, han var ju så stereotypiskt alfahanne och supertrist tyckte jag. Mer spännande om en kvinna hade fått ha hand om velociraptorerna pga mer empati och mjukare typ. Eller om hon hade fått det men haft hans drag, varit stenhård och tuff typ. Nu uppfattade jag honom som en enstöring och det känns inte så trovärdigt att han och bara han får sån kontakt med velociraptorerna… mer som att han är osocial och okänslig och därför intresserar sig mest för djuren.

  1. Hahaha surkuken!! Jo störde mig som fan på honom

 3. Sofia skriver:

  Helt ärligt så tror jag inte att nån av dom filmerna har gjorts för att vuxna ska finna dem trovärdiga. Det vore ju sorgligt att ha den människosynen. Däremot är den fantastiskt underhållande för små grabbar på 5-10 års åldern och där finns det ju stora pengar att hämta . Vi har ju en förmåga att vara ganska köpstarka vi föräldrar. En T-shirt här ett lego med en dinosaurie där så vipps så har man spenderat 800:-.
  ?

 4. lollo skriver:

  +100000000 så olika vi är. tack och lov!!

 5. Kim skriver:

  Så roligt! Såg den med min man för ett tag sen och hans kommentarer var precis som Gustavs. Faktiskt en av de sämsta filmerna vi sett på väldigt länge.. och vi ser ganska mycket på film.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..