Hur vill ni ha mig fifan?

Hörrni, jag behöver er hjälp! Den 1:a flyttar ju bloggen och ni kommer få komma till en blogg med en gammal hederlig header – fast nytagen. Den där headern ska ju hänga med ett tag och då är det viktigt att trynet som fastnar på bild blir ett som ni står ut med. Det här kan ju bli jobbigt.

 Eller den överpeppade high-five-coachen. 

 Eller den slemmiga romantikern med en blomma bara för dig. 

 
 Skämt å sido så vill jag att headern ska reflektera den jag är, skriver om och stämningen härinne. Jesper ska fota mig och Mia Högfeldt ska sminka mig. Det blir ett cityfoto men exakt hur vet jag inte. Tänkte ha på mig detta fasr med afro. 

 
 Kanske sittandes utanför konserthuset. Jag föreläser där innan plåtningen så jag tänkte att det kunde vara kul. Eller vad tycker ni? Har ni några idéer? Det här är min favoritheader so far. 
 
 /Elaine, undrar om hon ska återvinna dessa headers, men de är ju tre år gamla, men så härliga…

 1. Mikaela skriver:

  Du brukar alltid prata om orangutanger och att du går bananas. Det gillar jag.. Jag vet inte hur man skulle få in det normalt i en header men jag gillar tanken av att vi lever i en ”djungel” och du är världens powerkvinna som styr upp allt och säger vad du tycker och visar var skåpet ska stå! Alltså jösses vad det lät lustigt när jag läste det nu, haha! Men jag menar ändå att det fortfarande skulle vara i stan. Jaja, antingen förstår du tanken eller så gör du inte:) ha en bra dag vilket som!

 2. Barbara skriver:

  Jag tycker fotot som speglar dig bäst är selfien var du hållar blomman mot åskådaren, och du ser trevlig men allvarlig ut, bäst bakgrund en hiss, som vi sett ofta.
  Jag tycker inte fejk säljare smiley med stel vit blus och slips/svart rosett är du alls.
  Dumt kanske att påpeka att du borde veta vem du är och vara dig själv istället för att fråga hur vi vill ha dig, men jag visste själv först vid 37 års ålder.

 3. Prillan skriver:

  Och en sak till: kanske en suddig Matheo i regnkläder och sydväst som hoppar i vattenpölar i bakgrunden. Och om Gustav och Evelyn kan passa in i bakgrunden på nåt bra sätt så vore det ju grädden på moset!

 4. Prillan skriver:

  Kanske svårt att tajma vädret och så men jag röstar på att du i värsta poweroutfiten under ett stort paraply i ösregn framför någon ”maktbyggnad” typ Rosenbad eller stadshuset. Förmedla ett budskap att ”inget kan stoppa mig från att göra vad jag kan för att påverka”

 5. Matilda skriver:

  Ta bilden i powerwoman kläder men uppe på t.ex hammarybacken? Eller på en bro där man ser utöver stan (kanske på kvällen) i träningskläder men med böcker i handen? Eller i träningskläder framför ett kontorshus? KONTRASTER!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..