Black friday

 

 Hade ni hört talas om den? Det hade inte jag förrän idag. Tydligen ska man spara alla sina pengar och shoppa alla nödvändigheter idag. Jag har en massa nödvändigheter som jag typiskt nog köpte igår till fullt pris. Saker till barnen.  Nåja det bjussar jag väl butikerna på. 

Men ni som har tänkt på black friday är ju smarta varelser. Har ni nödvändigheter till barnen att köpa så har Kids brandstore -Sveriges största ungdomsbutik på nätet med mode för junioren – upp till 60% rabatt från idag fram tills måndag. Här hittar ni allt som reas ut.

cyber weekend sverige

 1. Black Friday är den sjukaste av fredagar här i USA, den enda dagen det är ”okej” att puttas och slita varor ur händerna på varandra, haha. Speciellt ironiskt eftersom det är dagen efter Thanksgiving, då vi ska vara nöjda och tacksamma över det vi redan har.

 2. Helen skriver:

  Vad fin du är på bilen. Väldigt lik din mamma. Fint!

 3. Hmm skriver:

  Nej Hanna det där stämmer verkligen inte. Det har att göra med att handelns siffror för året går från röda, förlust, till svarta, vinst, för första gången inom det bokslutet.
  Källkritik tack!

 4. Hope skriver:

  Nej Hanna, du har fel!

 5. Hanna skriver:

  Fast det mest tragiska är att black friday kommer från att man rea ut slavar förr i USA. För att godsägare skulle hinna gå nytta av dem innan den hårda vintern kom.
  Den vetskapen gjorde att iaf min mage vände sig…
  Känner mig inte alls sugen på någon black friday alls.
  För övrigt så håller jag med dig… Man slutar inte leva för att man bryr sig om andra. Livet ser ut så.
  I land tror vi att om vi sparar på vattnet här hemma så får barnen i u länder mer av samma vara. Men det är ju inte så jorden funkar tyvärr.
  Tycker du är duktig och tror verkligen att du kommer göra massa gott för världen.
  Men slit för tusan inte ut dig på kuppen…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..