Galet stressig dag!

Ibland förstår jag inte hur jag hinner allt. Men jag har proffsigt folk som hjälper mig. Idag var det galet. Blev sminkad av fina Mia.

  Ammade Evy tio minuter innan föreläsningen. Föreläste för kanske tusen pers i komserthuset. Pussade på Sarah Dawn Finer efter föreläsningen.
Ammade Evy efter föreläsningen. 30 minuter på mig att fota header med Jesper Anhede. Tränade och fotade med David. Åkte in till stan för att få internetuppkoppling för att tele2 är *%##%}>%#<%. Skrev krönika för Damernas värld som kommer kick ass och en retorikspalt för Göteborgsposten som kommer få folk att vilka kicka mitt ass. Och NU, ska jag hem till min bebis och ha pizzakväll med Faje och company. 
  Det är tur att jag tränar annars hade jag nog åkte på en panikångestattack idag. Träning frigör massor av stresshormon. Gött! 

  1. Nina skriver:

    Gud vilka snygga örhängen, varifrån kommer dom? Älskar!!

  2. Hmm skriver:

    He he blev lite fel där. Du blir inte mer stressad av att träna utan tvärtom, vilket du vet, det förstår jag men var inte det du skrev, då du skrev att träning FRIGÖR stresshormon (vilket inte betyder förstöra utan tvärtom). Som sagt, he he, jag fattar att det går lite fort ibland. Så är det ju för mig med. 😉 😀

  3. Oj jösses, när jag fattar inte heller hur du hinner allt! Tur att du har träningen, jag håller med om att det är det bästa som finns när man är stressad, trött, arg eller frustrerad. Hoppas du får en lugnare dag imorgon! Kram

  4. Sandra skriver:

    Trevlig helg 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..