Den nya snygga regnjackan

Så här ser den och grundaren av regnjackan ut – superfina båda två.

 Det har varit prat om investering länge och för några veckor sedan kom vi äntligen till skott. Jag tror på kläder som är tidlösa, bra kvalité som man kan ha ett helt liv och som till och med kan ärvas. Därav prisklassen, det är en investering av bra sort och inget som går sönder efter en användning som många billiga plagg gör. Jag hade på mig den svartrosa varianten idag, funkar fint även när det inte regnar.

 

 Jag trodde aldrig att jag skulle hålla på med kläder eller mode, men denna regnjacka föll jag för. Ni kan läsa mer om den här – Unikon

 1. Jättebra feedback från Hmm här ovan! Håller verkligen med om detta: ”Det där med att man ska skapa en stämning/känsla när man kommer in på hemsidan men inte ser själva plagget, det kan kända märken som Chanel göra, men inte ett uppsartarbolag.”

  Vill också se mer och bättre bilder av själva jackan, ur alla vinklar (när jackan är PÅ en person) och gärna när modellen har på sig olika sorters kläder till, så man får en känsla för hur jackan passar till olika klädstilar/plagg. För övrigt fint med det rosa fodret! I like.

 2. Hmm skriver:

  Förslag till quick fix.
  Frys förstasidans bildspelet på den fina närbilden på modellen där man ser fodert i kapuschongen.
  Skynda sedan att slakta hela sidan och byt ut den mot en annan plattform.

 3. Hmm skriver:

  😥

 4. Hmm skriver:

  Ida och Elaine: Blev nyfiken på att se om mina farhågor var rätt ang köp och OMG hade jag det. Att endast erbjuda PayPal är katastrof. Se åtmsinsonde till att man kan betala via sin internettbank också.
  #1 ANVÄNDARVÄNLIGHET!
  Sedan så har ni glömt att visa det vackra fodret på era bilder. Finns ingenstans alls att se.
  (Fladdret i försättsbladet beror på att att sidan klipper in en annan bild blixtsnabbt i visingsbliden.)
  Ida jag hoppas att det inte är du som är ansvarig för hemsidan. Den är nämligen katastrof och ett hemmapularprojekt i amatörsklass 3. 🙁

 5. Hmm skriver:

  PS Det där med att man ska skapa en stämning/känsla när man kommer in på hemsidan men inte ser själva plagget, det kan kända märken som Chanel göra, men inte ett uppsartarbolag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..