Pondusprat och härskartekniker

Det här kroppsspråket är tyvärr ingen överdrift, det är tvärtom väldigt vanligt att folk ser ut på det här sätter när de ska ställa en ”liten” fråga.

 Jag försöker motverka det och ge mer pondusprat till folket med modern retorik och upplysa om härskartekniker. Vi kommer avverka åtta härskartekniker tre tillfällen framöver och det känns kul. För er som vill fördjupa er så har jag ju skrivit boken härskarteknik som ni hittar här. Och ni som vill lära er live så är vår populära workshop Lilla Gumman aktuell den 27/5.

Paulo Roberto var på plats och snackade tomatsås. Jag gillar Paolo.❤️

 Och jag gav tips på bra kroppsspråk att ha om man vill ha pondus. 
 Nu ska jag iväg och operera mitt öra. Sen blir det häng med Evy, terassmöte med Covet och sen en intervju hemma hos oss. 

 

 1. Lisa skriver:

  Fel emoji det skulle vara ☺️

 2. Lisa skriver:

  Kan du ge tips på kost? Vet att du tränar mycket men själv har jag tre barn och hinner inte träna just nu. Har svårt att gå ner de där sista 5 kg.

  Tack för en bra blogg

 3. Sara skriver:

  Känner själv att jag blir som den första bilden runt människor som den andra bilden symboliserar. Skulle själv känna mig enormt framfusig om jag inte ställde en liten fråga, utan istället pekade med hela handen. Kanske måste öva 😉

 4. Vet du vad Paulo har sagt om kvinnor och feminism och står i de frågorna?

 5. Elaine, det er pragtfuld mode at sæte dit hår på !!!!!! Du ser skønt ud !!!!! Det er sådan Elaine ser ud.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..