En fin hylla

Jag har absolut ingenstans där den skulle passa och nu ska pengar gå till Gustavs födelsedagspresent. Men fin var den i alla fall. Originell och jag hittade den på Room.  

Men frågan är om den inte skulle passa ovanför köksdelen på själva kaklet? Jag tror det skulle kunna bli coolt.
/Elaine, måste varva kampen för barns rättigheter med lite ytligt.

 1. N skriver:

  Tror hylla på kakel blir lite kaka på kaka tyvärr. Men ja, fin hylla.

 2. Jenny skriver:

  Kom ihåg att sådana hyllor i köket samlar väldigt mycket fett och allt ”fint” som man vill förvara där på blir också fettiga. Så ja, fint men opraktiskt. Samma hylla som Bella o Odd hade.

 3. Emely skriver:

  Åhh har tänkt på det fenomenet i samhället jättemycket den senaste tiden – att vi hela tiden ska vara så ‘konsekventa’ i vårt handlade/tänkande/känslotillstånd. Är vi retoriker ska vi vara retoriker hela tiden. Är vi psykologer ska vi vara det hela tiden. Har något glatt hänt ska vi vara lyckliga hela tiden, och kanske framförallt har något sorgligt hänt – Gud nåde den som avviker från sorgen. Det har ju otroligt förödande konsekvenser – vi behöver ‘fluff’, alltså en buffer som man blandar ut alla känslotillstånd med. Klart att man ska fokusera på ‘ytliga’ saker, annars överlever man ju inte de tuffa faserna.

  Som gravid har detta verkligen gått upp för mig, jg har avskytt tillståndet gravid – känt mig låg och ganska hopplös endast pga hormoner för resterande av livet är så när som exakt hur jag vill ha det, men jag har varit tvungen att väga upp med fluff för alla negativa känslor och tankar, saker som i vanliga fall kallas ‘ytliga’ men som varit väsentliga för mig att ha i livet som balans.

  Ta hand om dig Elaine och var inte rädd för ‘fluff’, hänge dig åt dem om det känns som du behöver dem.

 4. E skriver:

  Är det samma som Odd och Bella hade i lägenheten, i köket ovanför nån köksbänk?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..