Samarbete med förskolan

Jag är så glad att jag bjöd personalen på Matheos avdelning till releasen. En kompis till mig är riktigt glad att Tilde de Paula har sin son på samma förskola. ”Tilde är ambassadören för barnens rättigheter, det är så skönt med en eldsjäl hos oss” sa hon. 

Visst är det skönt att ha oss föräldrar som eldsjälar, men det är viktigt att andra föräldrar inte lutar sig tillbaka utan att vi tar kampen tillsammans. Hur ser det ut på era förskolor har ni tagit upp integritetsfrågan ännu?

 1. Tack Elaine!
  Tack vare dig har mina ögon öppnats. Sträckläste boken och har nu haft ett första samtal med min 5årige son. Ska använda ditt fsk-mail och skicka efter påsk.
  Boken är välskriven och upplagd på ett väldigt bra sätt.
  Tack igen, för att du delar med dig av personliga erfarenheter. Och tankeställaren ”du må tycka att det känns jobbigt att prata med ditt barn och att ta upp det med vuxna,men de utsatta barnen har ju aldrig ens ett val”

  Må han ruttna i helvetet

 2. Anna skriver:

  Japp, min chef tog direkt till sig ditt viktiga budskap å vi diskuterar just nu ämnet mkt. Vi har redan nedskrivna rutiner för att förebygga att ngt barn skulle bli utsatta. Nu har vi tittat närmre på dem för att alla verkligen ska ta sig till dessa. En viktig sak för oss på vår fsk är att våra barn som vi har i vår verksamhet är ”våra barn”, med det menar jag att medan de vistas på fsk är de våra till låns. Vi har en relation till alla barn, varje barn synliggörs å jag älskar alla våra barn å skulle göra allt för att skydda dem!! Därför skulle ja aldrig lämna dem själv med en vikarie, en vikarie byter inga blöjor å får aldrig öppna/stänga fsk. Dessvärre gäller det inte endast vikarier kan jag tänka mig. Självklart måste man lita på sina kollegor men är bra att hålla koll på all personal. Jag är ju rädd om mina barn!

  Nu måste vi ta till diskussion hur vi ska prata med barnen, stopp min kropp låter som ett bra sätt!!

  Tack för allt du gör!!

 3. Helt rätt Elaine! Tillsammans är vi starka och kan förändra!

  Kram och glad påsk!

 4. Köpte din bok i dag. Läste ut den idag.
  Du är så otroligt stark…
  Han är en sån fruktansvärt sjuk människa.
  Jag hade hjälpt dig kasta sten. Alla jag hittade..
  <3

 5. Mitt barn har inte börjat på förskolan än, men jag kommer engagera mig! Mycket tack vare dig och att du belyser det faktuom att det är så otroligt vanligt.
  http://yohannaafskovde.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..