”Klär på mig”

 Jag kommer inte blogga så mycket om mina barn framöver. Jag vill flagga för det. Det är någoting med utgivningen av Medan han lever som har gjort mig annorlunda. Det känns som jag lagt mig naken på en brits och visat min sargade själ. Nu känns det som att jag vill hålla tillbaka det jag kan, även om det inte är i närheten av så laddat som de övergrepp jag utsattes för som liten. Jag har delat med mig en sån stor del av mitt liv att de små delarna som är kvar känns viktiga att ha för mig själv. Det kan vara så lite som vad jag har på mackan. Jag kan plötsligt drabbas av tanken ”DET ska dom i alla fall inte få veta. HA!”, triumferande äta upp min macka i största hemlighet och svälja den innan någon har sett. En liten liten vinst som ingen annan bryr sig om, bara jag. 

Jag kommer fortsätta att dela tankar och reflektioner. Men det kommer bli mindre av de som står mig nära, mycket mindre. Jag vill skydda dom, från världen. Kanske inte från er, men jo. Från er också även fast ni är fina. Jag behöver något som bara jag vet och det är ju massor av saker. Ni hr bara fått ett fragment via bloggen men boken var inte ett fragment, det är hela min barndom. Nu när många vet något så känsligt så känner jag mig lite naken. Så jag har börjat klä på mig lite om ni förstår vad jag menar.

Men här är Evy i alla fall, i sin cockpit som Gustav brukar kalla den. Hon tycker om att multitaska mellan en massa leksaker.

  Och så gillar hon sin pappa också.❤️
 Det var det lilla om mina närmsta för denna gång.❤️

 1. Valde lite random ett av Värvets podinslag till dagens morgonpromenad och hamnade i samtalet med dig. Utan att ha känt till dig tidigare slogs av din styrka och klokskap! Styrka till dig!

 2. Det ska såklart kännas bra för dig! Du är en fantastisk människa och förebild. Kärlek till dig<3

 3. Anna skriver:

  Jag läste Mama-artikeln idag o heja dig! Vågar inte heller läsa boken än men jag ska. Tittar på min 2,5-åring o fattar inte hur det finns föräldrar som vill skada de små med så sjuka tankar o handlingar. Känns jobbigt att gå o reflektera över detta, därför jag inte läst boken än, men det är såklart oerhört nyttigt! Jag kommer läsa den snart. Tack för att du berör o belyser att lära barn integritet!

 4. Ingela skriver:

  Du gör helt rätt!

 5. TL skriver:

  Bra beslut! Och egomässigt bra för oss läsare -det privata är inte det mest intressanta (missförstå rätt).. Det mest intressanta i längden är att läsa dina kloka tankar och reflektioner kring det som sker som vi i massan kan relatera till. Inte vad din man och barn gör och inte gör. Skillnad på blogg och logg 🙂 hej å tack från en som gillar det du gör!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..