Min kusin har gift sig

Kelly! Jag hade gärna gått på hennes bröllop men Brasilien är inte runt hörnet och jag har 38 kusiner där. Men kolla så fin hon och hennes man är, båda är brandmän.

  
 Är ni gifta er? Vill ni gifta er? Varför/varför inte? Drömbröllop?

 1. Vi gifter oss på valborg med bara några veckors framförhållning efter över 6 år som par, 1 barn och 3,5 år som förlovade.
  Det blir litet, enkelt och intimt med grill som ”fest” och sen se en brasa. Vi kommer hålla alkoholen borta och bara ha trevligt med närmsta släkten. Många små barn och massa trevlig stämning! Inte drömbröllopet kanske, men perfekt för oss (och särskilt för plånboken).

 2. Malin skriver:

  Efter att ha döpt dotra inför 80gäster så vette tusan. Blev så nervös att jag höll på att tappa ungen av all handsvett. Men samtidigt så var de så fint att så många vela komma. Dock blir vårat bröllop, om det nu blir något, en smula mindre och mer intimt. Tror det blir bättre så man hinner prata med alla. Och då kanske mer vänner än avlägsna släktingar. dock är min sambo same så deras traditioner kring bröllop är 3 dagars med flera hundra gäster. Haha .. man får kompromissa. Men visst vill jag gifta mig, men de är först nu när jag träffat the man!

 3. åsa skriver:

  Är gift! Gifte oss borgligt i skogen med två vittnen. Ett stort bröllop är inte ”vi” och ville absolut inte gifta oss i kyrkan.

 4. Japp, vi är gifta. Blev tillsammans i juni 2013 och gifte oss fyra månader senare, då var jag i vecka 13 med vårt första barn. Sen dess har det hunnit bli en lillebror också.
  Gifte oss i hemlighet i stadshuset med tre vänner närvarande, efteråt åt vi lunch på en uteservering. När vi kom hem ringde vi våra föräldrar, hehe. Lite sura miner men det gick snabbt över 🙂
  Gifte oss mest för det juridiska och för att ha samma efternamn. Men det är självklart härligt att veta att man har det där, att det är vi på alla sätt som finns.

 5. Maria skriver:

  Nyårsafton 2013 gifte vi oss på en strand på Seychellerna. Bara han och jag. Det var en fantastisk dag och precis som det skulle vara. Ett par veckor efter att vi kom hem höll vi en fest för våra vänner, så fick vi firat 2 gånger. 🙂
  Min man tyckte att vi skulle gifta oss på nyårsafton, så glömmer han aldrig vår bröllopsdag. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..