”Vad är era gulligaste smeknamn på varandra?”

Vi kallar varandra för ”baby”. Jag minns första gången det ploppade ut 2008 och hur generad Gustav blev när han sa det. Ändå hängde det kvar.

Vilka småbruk har ni i ert hem ni egentligen båda tycker är löjliga, men de händer ändå?

När vi gör en sång av ”Min baby, aha, Min baby, aha!!” Vågar inte avslöja hur den går, den är superlöjlig och rolig för oss. Lite skämskudde.

Bild 2016-05-17 kl. 12.37
Några kompisar kallade varandra för ”svin” och ”skitstövel” och menade att det var kärlek i det. De separerade sen. De kallar inte sina nya respektive för skitstövel eller svin kan jag berätta. Det är gulligullmarathon. Kanske är smeknamnen är bra mätare för hur relationen mår? Vad kallar ni varandra för?

 1. Marie skriver:

  Vi kallar inte varandra så mycket sånt längre tyvärr. Vi har några namn som hänger kvar men ett tag var vi superputtinuttiga. Bruno har hängt kvar länge, jag hade väl solat lite mycket blivit lite brun och sen blev det Bruno. Bruno Jörgensson var det rätt länge. Smulan ibland när jag smular.

  Jag kallade honom för kelloggs ett tag. Kallat honom för kel och gos. Då blev det kelgos och sen kelloggs. Sen låter tacos som tack gos. Så det har vi kallat varandra ett tag 🙂

 2. Hhahah. Varit ihop i 5,5 år. Vi kallar oftast varandra för babe eller gris, meeeen jag blir även kallad: tutte, tuttis och rumpan alt. Tutt-rumpan (?)… Brukar ofta få ett ”Hej rumpan” när jag vaknat på morgonen. Jag brukar kalla honom för Snoppen eller Snoppi ibland. Obs aldrig i sexuella sammanhang! Kör också med jättetöntiga namn som typ bumbibjörn, mitt lilla honungsbi, gullefjun etc för att han hatar det. När vi är arga säger vi våra riktiga namn. Haha alltså ingen annan bland kommentarerna har skrivit om kroppsdel-namn. Är vi sjuka? 🙁

 3. tess skriver:

  Hahah asså jag trodde inte att det fanns några som var i närheten så töntiga som jag och min kille. namnen har utvecklats från baby till bibbidi, bibban, bårbådår, mildilill, chubbla, gullis, käris, vackris och så vidare… allt med sjukt töntiga konversationer också. typ 90% av det vi säger till varandra betyder inte ens nåt utan är bara fjanterier, skådespel, danser, sånger…
  vi kan kalla varandra för sjukt hårda grejer också ibland, helt på skämt alltså. där skämtet typ är att man kallar den andra för det grövsta man kan komma på fast man inte ens är arg, men man kanske tycker den andra gjort nåt lite smådumt eller så är vi inte överrens om nåt. det funkar ju om man säger det på rätt sätt men ser nog inte så bra ut i skrift 😛

 4. Tone skriver:

  hahaha, fantastiskt! Jag trodde vi var ”dom enda” med löjliga gullegulle namn, men tydligen inte 🙂 älskar det!
  Vi har en norsk-svensk relation, så vårt språk är generelt väldigt svorsk och speciellt 🙂
  Våre smeknamn började med att han kallade mig för Pus (norsk ord for katt), sedan utvecklade det sig till Pas, Pasen, Las, Lasen, Lasilas, Pasipas och alla andre möjliga varianter. ”Puss på dig din pas!” Haha. Och det går inte att kalla varandra något annat med andra häller, så nu har även våra kompisar börjat kalla oss pasen osv.
  Vi ska även gifta oss om 5,5 veckor och min blivande svärmor hade sagt till min mann ”Det blir vel iallafall inte så att prästen säger: Tager du denne pas?!” Haha, dog av skratt när han berättade :):)

 5. Emma skriver:

  HAHAHAHA så roliga kommentarer! vi är också ganska löjliga
  Jag heter Emma – Emasita säger min sambo och jag svarar med Aminosito då han heter Amin.. När vi vill retas ropar vi ”aminosito luktar fiso” eller ”Emasita luktar fiii*a..
  Brukar även sjunga en massa ramdom om varandra, som rimar. Amin amfetamin osv…
  Finis, älskling, gullunge, goseplutt är ord vi också säger.
  Skäms ibland när man råkar säga något löjligt när man är med andra.. Men de är bara så vi är
  Jag hatar ord som ”gumman” och ”sötnos”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..