Business mama

Jag tycker att jag börjar få till det med att vara min egen stylist! Klänning, kavaj och jeans i en salig blandning. Nästa vecka ska jag försöka vara lite mer extravagant. Jag tror aldrig jag har använt de ordet förut. Vet heller inte hur det ser ut. Måste googla’t. Ok, det här är den första bilden som kommer upp på google.

Ok inte riktigt jag. Mer Solange, mindre palats.

 1. Q skriver:

  Hej, Vill bara bekräfta det du skrev – de senaste veckornas stil har verkligen passat dig jättebra och du ser professionell och snygg ut. Utöver dessa bilder var det även snyggt med outfits där du bar kjol och blus. Keep on keep keeping on 🙂

  Tack för en bra blogg!

 2. Hmm skriver:

  Vi kan hjälpa dig men behöver nog lite av en hit av vilket typ av event du ska på. Jag menar du kanske ska på Liberace-fest. 😉

 3. E skriver:

  Den illrosa kostymen hade varit så cool, snygg och elegant på dig!

 4. Carin skriver:

  Vad duktig du är på att klä dig snyggt! Själv har jag fastnat och vet inte alls hur jag hittar min stil. Har du nåt tips?

 5. Klänningar är så otroligt bra och snyggt plagg! Jag kan varmt rekommendera konceptet Capsule Wardrobe för att hitta din stil och se vilka plagg du verkligen använder och tycker om. Grundläggande ”rätt” plagg som ska finnas i din capsule wardrobe enligt mig, är att du kan svara ja på följande tre frågor.
  – Känner jag mig riktigt snygg/smart/duktig/stark och som den bästa versionen av mig själv när jag bär plagget?
  – Skulle jag köpa samma plagg idag om jag såg det i en butik?
  – Om plagget gick sönder, skulle jag då ta mig tid att laga det eller kosta på att få det lagat av en skräddare?

  http://minimalisterna.se/minimalistisk-garderob-med-capsule-wardrobe/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..