Outfit mama

Det här var stabdardoutfit för några veckor sedan. Nu är klänning eller kjol standard. Jag gillar min nya stil, den piggar upp. Men jag vill bli mer som Solange, mer unik och inspirerande i min klädval. Men det är som att gå en kurs när man gör om garderoben. Vårt hem har varit en enda lång men underbar kurs i inredning. Jag tycker det blev riktigt bra.

 1. Malin skriver:

  Du passar otroligt bra i färgen orange tycker jag! Kul med klädinspiration, det är något jag gärna läser om 🙂

 2. Hej Elaine! Tack för att du skrev boken Medan han lever. I sexton år har jag varit tyst om det som en morförälder utsatte mig för. I sexton år har jag undrat vad det är för fel på mig som inte kan ta kritik utan exploderar och går i försvarsställning. Men nu, tack vare din bok, vet jag. Nu sätter jag alla de gränser jag inte satte då. Behovet att berätta har vuxit sedan jag själv blev förälder. Men hur vet jag inte än. Återigen tack. Jag behövde verkligen läsa din bok.

 3. Du är säkert redan medveten om, men för den händelse att du inte tänkt på det så vill jag säga att kläder som smiter åt under bysten, som klänningarna, är väldigt mycket mer smickrande för figuren än modeller som hänger rakt ner, som tröjan, även om färgen är urläcker på dig. Och nej, det här är inte alls en bedömning av formen på kroppen utan bara en reflektion om hur olika modeller på kläder påverkar det visuella intrycket.
  Charlotta

 4. M skriver:

  Så fin du är! Undrar också var den orangea tröjan kommer från 🙂

 5. Hvor kommer den oransje tröjen i fra, den er sååå fin:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..