Veckan som gick

Jag tycker jag fick till det! En bra balans mellan jobb och glam!

 1. Elle skriver:

  du måste berätta var klänningen till höger kommer ifrån! please…? puppy-eyes smiley (borde finnas) 🙂

 2. Maria skriver:

  Min favvo bland dessa är helt klart långklänningen. Väldigt stilig. Är den också från Ilse Jacobsen, precis som den andra långklänningen du hade på vid något inlägg för någon vecka sedan? Den passade du också otroligt bra i. (Tyckte den var ännu snyggare än denna, fastän den här också är väldigt fin). Vet inte hur man ska sätta rätt ord på det, men de ger dig liksom en classy och extravagant look, på nåt sätt. Kommer att tänka på en yngre Iman, som var gift med Bowie. Du får lite samma stolta hållning och utstrålning som henne, i de två klänningarna, tycker jag. Om jag nu inte minns helt fel så var du väl ganska lång (?) och då passar man väl också generelt väldigt bra i långklänningar.

 3. Sanna skriver:

  klänningen till höger. Var köpte du den?
  Tack/ Sanna

 4. Älskar långklänningen längst upp till höger! Så bra krönika i GP, skrämmande med världens gaphalsar som tar så mycket utrymme för att förmedla så galna saker. Imponerad av dig som har ”talets gåva” (uttryck lånat från frösihjäl-tid) i kombination med så mycket hjärta!

 5. Helena skriver:

  Ingen som bryr sig om kläderna här… ☺. Bara jag som är så ytlig . Men, jättefint! Enda kommentaren är väl att testa att matcha korta shorts med långärmat snarare än linne, eller trekvartsärm är nog ännu bättre. Men, det gör du såklart som du vill!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..