Min absoluta favoritplagg i garderoben just nu

Denna Queen outfit! Jag älskar den! Och jag vågade ha på mig den på en föreläsning häromveckan. Min fördom var att dom (controlers) skulle sitta med formella kläder och att jag skulle sticka ut. Icke. Fördomar är knasiga ibland, men det är kul att få dem motbevisade.

Klänningen är en Michael Kors. Vad har ni för favoritplagg och varför? Jag känner för att bli inspirerad! 

 1. I blogginlägget som länkas nedan syns två av mina favoritklänningar från Karen Millen, tyvärr inte alls använda så frekvent som de förtjänat: De är två av de finaste och dyraste klänningar jag ägt, men också två av de mest onödiga klädinköpen genom åren och hade inte fått följa med hem från butiken idag:
  http://minimalisterna.se/5-fragor-for-att-undvika-felkop/

 2. Ls skriver:

  Bär klänningen med stolthet, den passar dig så otroligt bra!

 3. Sjukt snygg klänning som passar dig perfekt! Jag har ingen favorit alls i garderoben. Kläderna innan graviditeten är solkiga och jag har inte orkat uppdatera garderoben nu. Är så dålig på att shoppa och vet inte riktigt vad jag passar i. Grejar mycket utomhus så det blir ofta kläder efter väder vilket kanske inte är supersnyggt direkt. Men, jag är inte så noga 🙂

 4. M skriver:

  Jag hade tänkt att logga in på din blogg för att jag läst din bokning grinat mig igenom den. Har inte blivit utsatt som barn men blivit våldtagen i vuxen ålder alldeles för många gånger. Du är så stark och så fin och så jävla mäktig.

  Så händer det som alltid händer när det handlar om de sexuella övergrepp jag blivit utsatt för. En gång läste jag en bok om en tjej som blivit utsatt och det var som att den hade små dolda meddelanden till mig. Nej jag är inte så psykiskt skadad av övergreppen som det kanske låter av den meningen.. Haha men hon bodde i de lägenheter som min bror nyss flyttat till, på en av sidorna fanns den där Thåströmslåten som jag lyssnade på när det kändes lite extra tungt.

  Och nu står du här i den klänningen jag tröstshoppade efter ett lite extra jobbigt kapitel i din bok…

 5. Hmm skriver:

  Tycker om det mesta i min garderob. Olika favissar för olika dagar och tillfällen.

  Men jag gillar mycket dansk design. Inte bara Ilse då utan en rad andra som jag inte sett då mycket av i Stockholm. Marlene Birger har ni, men simonssen och munthe som splittat men fortfarande gör bägge kläder, day, bitte kay rand etc etc etc….

  Men det jag bara verkligen gillar att göra är att hitta de där udda grejerna som HM har i sina kollektioner. När man hittar rätt där så får man massor med valuta för pengarna. Tex så har jag ett par sidenbyxor från deras consius collection som kommer bli då fina i sommar och få ha dem samt färre förstår ens att HM har så snygga grejer. en annan faviss just nu är en trekvartsklänning från HM. Så snygg och kan stylas både till vardags och fets ja den funkar t o m på stranden. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..