Veckan som gick

Det är väl ingen jaw droppet, men jag tycker att jag varit fin denna vecka. Är så förtjust i håret när det är rakt numera. Och det har varit lite varierat med sommaren, inte jättevarmt. Svårt att klä sig kul när man ammar. Det måste vara en langa-fram-tutten-vänlig-outfit,

 1. Hej!
  Jag tänkte maila bara dig men jag fann inga kontaktuppgifter så jag skriver här istället.
  Veckan som gick för mig.
  Lyssnade på din bok via storytel.
  Först tack för att du vågar dela med dig av alla hemska upplevelser samt äkta ögonblick som man önskar att ingen ska behöva vara med om – tack för förtroendet.
  Jag önskar att jag sagt något när två av mina kompisar vid olika tillfällen under mina unga år 5-7 år var jag och de ville ta på mig när vi skulle leka. Jag önskar att jag sagt någonting till någon vuxen.

  När jag var 15 år jobbade jag på sommaren på en förskola. 15 år och jag upptäckte en flicka som bjöd in pojkarna i ett lektält för att sedan vara naken med dem. En fyra-åring. Jag var 15 år anmälde till förskolelärare som inte lyssnade, gick till chef som inte lyssnade och sedan tog sommaren slut och då slutade jag. Ingen lyssnade, tälten togs bort och så också beteendet. Men bara beteendet i tältet. Flickan var ändå gränslös. Jag tänker ibland på den flickan. Vad jag skulle gjort – vilken dålig kunskap jag hade. Nu efter att ha läst din bok och har två barn själv, känner jag att varför fick jag jobba på förskola. Varför fanns det inga handlingsplaner?

  Jag vill tacka dig för det fina avsnittet om din morfar – när du läste och hade gråten nära så grät jag. Jag grät med dig för dem jag förlorat, för din fina ärlighet.

  Tack Elaine!

 2. Sara skriver:

  Önskar så det fanns roligare kläder för oss som ammar. Dötråkigt att klä på sig ibland. Känns som alla klänningar jag tittar på har typ polokrage. Ytligt? Japp! Men jag vill ju känna mig fin OCH amma min lilla skrutt.
  Några super tips någon?

 3. Tissel skriver:

  Snyggve!

  Personligen älskar jag inslagen av 100% ytlighet som blandas med de viktigare inläggen.

  Fråga: har du Snapchat?

  Herrå<33

 4. Om man får lov att rösta, vilket jag glatt tar mig friheten att göra, så röstar jag på de två i högerkanten. En bra blandning av kvinnligt, fräscht, lite exotiskt och väldigt klädsamt. Du klär bra i mönster och mörka färger. 🙂
  Charlotta

 5. Yaca skriver:

  Jag är ingen retorikexpert (+ att svenska är inte mitt modersmål) och det som jag vill uttrycka kan säkert uppfattas helt fel – men jag försöker.
  Jag tycker din blogg är intressant, berör många viktiga, spännande ämnen och är till det mesta underhållande och ibland även en riktig takeställare. Tack för det!
  Jag tycker mindre om din blogg när du blir för subjektiv i dina svar på kommentarer som inte håller med om det du säger eller kritiserar dig och ibland kan jag uppfatta det som om du har ett ganska barnsligt försvarsbeteende som jag personligen inte tycker om.
  Personligen tycker jag också att inläggen om kläder och inredning bidrar inte särskilt mycket till helheten i just din blogg för att jag tycker att dina starka sidor ligget någon annanstans (ovannämda).
  Vad är det jag vill få fram – min önskning: Mer spännande inlägg om samhällsfrågor (även om det skulle bli färre p.g.a. att de tar längre tid att skriva) och överlämna ootd och inredning etc. till just dem som har det som fokus i sina bloggar.

  Hoppas att jag fick fram det som konstruktiv kritik och det kan ju vara så att jag är helt ensam om den åsikten. I så fall är det bara att scrolla förbi inläggen som är ointressanta för just mig 🙂

  1. Annia skriver:

   Fast inredning/kläder/träning är någonting som intresserar Elaine. Det visar därför en mer personlig/tillgänglig sida av henne, vilket jag uppskattar. Själv har jag också problem med att hitta min egen stil och att se hur andra försöker och utvecklar deras egen stil/smak ger mig lite inspiration. Det är också bra att balansera bloggen med en blandning av seriösa ämne och lite mer triviala. Jag välkomnar såna inlägg även om jag inte alltid gillar en viss plagg eller inredningsdetalj 🙂

   1. Jag håller med Annia här. Jag gillar blandningen. Det piggar upp med veckans blus eller soffkudde, mitt bland alla retoriktips och arbetet med ”Medan han lever”.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..