It takes a village..

Häromdagen gjordes jag fin för ett reportage för Älskade hem. I fem hela timmar fick jag ha det här mysiga folket omkring mig. Det kändes som jag hade känt alla i flera år. När jag stod och posade i mitt sovrummet och alla tryckte ihop sig i sängen för att inte synas i spegelns reflektion så tyckte jag det var supermysigt, haha. Pyjamasparty eller nåt.

Det är ju viktigt för mig att inte se gullig ut på kort. Powerposes ska det vara, men vettefan om jag inte tog i lite väl här? Haha! 
Louise Zetterström hade verkligen hajat grejen med Solange Knowles som stilförebild och jag fick grejer jag aldrig hade kollat två gånger på men älskade när de väl satt på mig. Den här jackan MÅSTE jag ha.
Byxdressen har jag adopterad. Älskar den så mycket att jag skulle kunna sova i den. Mitt nya favoritplagg alla gånger och den är bekväm!
Här är det underbara teamet igen. De klurar på vad jag ska ha på mig framför den marockanska väggen i köket.
Det blev den här skönklänningen.
Makeupbylina sminkade mig rätt diskret efter som kläderna var rätt Paaaow (inte bloggaren) schakalaka. My sisters hair fixade håret.
Det jag gillar med Louise var att hon hade gjort sin läxa. Snyggsneakers deluxe!
Sen visade hon mig en kjol som jag var högst tveksam till. Hon sa ”testa” lite försiktigt och jag gjorde det och älskade den också!
Denna klänning vill jag ha till ett enormt afro och sneakers. Hur snyggt?
Det ska bli ändring på kläder denna höst. Filippa K jeans och skjortor får maka på sig en aning för tack vare Louise så kommer funky business ta över min garderob❤️.

 1. Diana skriver:

  Men ååå vart kommer Byxdressen ifrån!?? Så vacker du såg ut i det mesta. Så jättefina bilder. Jackan också för den delen, jättesnygg.

 2. Petra skriver:

  Älskar kaklet i köket och tack vare dig så tvingade jag in marockanskt kakel även i vårt kök och vi ÄLSKAR det och det lyfter köket så mycket! Tack!!

 3. Wow! Wow! Och wow! Så himla snyggt! Jag skulle också behöva mig en omgång känner jag. Det blir så tråkigt när man bara kör på i det gamla vanliga enfärgade. Tycker att det krävs en sån riktigt powerpose för att väga upp alla sexy-poser 🙂 Heja dig!

 4. G.G. skriver:

  Hej Elaine!
  Jag tror att du antagligen redan vet att dina böcker har lästs och är omtyckta av många olika personer och åldrar – det förvånar mig inte – som sagt, beundrar så mycket med dig!
  Något som förvånade mig är att min lillebror, som nyligen fyllde 17 år kom hem idag och sade ”tja, kolla vad jag äntligen hittade på skolbiblioteket i fredags” och visade boken han läste – Härskarteknik, av Elaine Eksvärd. Det är alltid sån kö på den boken, så vi har tålamodigt väntat på vår tur. Blev bara förvånad att min bror tog initiativet och läste den! (som mestadels spelar datorspel eller tränar).

 5. Elin skriver:

  Tar i för mycket? Du är ju döcool!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..