Höstjackor och maskar

Det är ju ändå något med hösten som lockar mig. Att jag får ha på mig sneakers, kappor, trenchar, skinnjackor, jeans och annat gött. Men man känner sig som en naiv fisk som simmar mot masken på kroken. Man vet att det är kört när man väl slukat upp den där masken. Jag slukar upp hösten med hull och hår, sen dras man vidare upp till den där jädra vintern. Inte faen (avsiktlig felstavning, uttalet är viktigt här) har jag några roliga kläder till den djävulssäsongen. Försöker trösta mig med doftljus och varm choklad men faaaan vet att jag lurar mig själv. Men låt oss skita i kroken och se på den ljuvliga masken, visst är mina snyggsneakers fina till kappan! 

 1. Dg skriver:

  Hej, ser att din jacka är från cape Of sweden, är det en gammal modell, hittar den inte på hemsidan…?

 2. Rebecka skriver:

  Enligt mig så är hösten den bästa årstiden. Älskar att klä på mig mysiga koftor och dricka varm chailatte och lyssna på regnet. Ha tända ljus och mysa ner mig i soffan med en bra bok. Underbart! Älskar din kappa för övrigt, synd att man själv inte kan ha några fina höstkläder i och med att man är gravid. Gravidavdelningen i klädbutiker är ingen höjdare…

 3. Så friskt og smuk !!!!!!

 4. Bra liknselse, den köper jag rakt av, jag känner mig också som fisken som låtermig luras av masken trots att jag vet om kroken där innanför. Dock tycker jag det har blivit lite bättre sen jag fått trädgård. Bland det sista jag gör i trädgården på hösten är att peta ner några nya blomsterlökar och sedan dröjer det inte mer än ett par månader innan de första optimisterna börjar sticka upp sina blad. I fjor började några galningar komma upp redan i december och då kvittar det vad almanackan säger för då känns det som att våren är på ingång när som helst. 🙂
  Charlotta

 5. Diana skriver:

  Håller med, älskar hösten och alla höstkläderna, är så redo för höst!

  Ha en fin och höstig dag. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..