Att klä sig som man vill

Det här var min outfit till Ledarkomferensen i Oslo. Gustav var lite tveksam men försiktigt positiv. ”Du kommer inte se ut som alla andra”. Mitt svar på det? ”Jag kommer se ut som mig själv”. Men så kände jag mig ändå lite tveksam, får man se ut så här i det sammanhanget. Men så träffade jag Glada Huddik Pär som också var på väg till Norge.
Han kör också sin stil. Det blir så konstigt att ändra till dom man ska prata inför. Vi pratar ju inför så många olika varelser. Väl på plats så var det många som undrade om jag var artisten som skulme sjunga i slutet. Haha!
Jag vill ju bli en artist i nästa liv så folk kan ju få tro det i detta.

 1. Super tøj, super hår, super kvinde !!!

 2. Hej Elaine, jag vet att du brinner för små barn.
  Jag blev faster i förrgår, till en liten underbart gullig tjej – i mecixo.
  Igår konstaterades att hon har ett allvarligt hjärtfel och omgående behöver operation.
  Jag har bett Monas universum dela min historia, vilket hon gjort. men för att få ihop alla pengar som behövs för att denna lilla tjej ska få leva sitt liv behöver varenda hjärta i Sverige se detta. Om du vill, snälla dela min facebook inlägg och sprid min vädjan.
  Hjälp min lilla brorsdotter
  Kram Rebecka https://www.facebook.com/rebecka.flinck

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..