Den där tutten

Ni som har varit med länge vet att jag velat hylla hängiga hyllor. Haha, vilket bra ord men det krävs ett till för att det ska sägas med kärlek. Hmmm… Hängiga, härliga, hyllor. Jag har allid sagt att jag är för blyg för att visa lite av mina, men att jag alltid blir inspirerad när kända kvinnor gör det. Har sina naturligt hängiga bröst och äger det. Det är så sällsynt och jag vill vara en sån kvinna för andra. Maggies kanske inte hänger så värst och jag vet inte ens om de är äkta. Men bilden inspirerar mig i alla fall för de ser naturliga ut och pekar inte upp mot

Stjärnorna.

Ni som har min size vet att de kan sitta på en höjd i början av kvällen och sen chilla ner sig några nivåer. Sen kan den ena åka ner och den andra hålla sig lite högre upp som här.

Jag ägde det och jag är stolt över att jag gjorde det. Jag kommer inte jobba såhär, men på nån gala då en otroligt vacker klädsel med urringning bärs, då ska jag äga. 🙂

Ps: Ni som inte har hängiga hyllor är härliga ändå, jag vill inte shama pannkakor eller meloner med stjärnvy??☄. Fifan. Ds

 1. När jag ser allt på min kropp som hänger brukar jag tänka att jag har levt ett liv, och det tänker jag inte skämmas för.

 2. Fia skriver:

  Har aldrig tänkt att mina bröst, som ammat två barn, är hängiga för än idag när jag läst detta å sett din definition på hängiga. Fast jag tycker nog inte mina, eller dina,! är hängiga ändå – egentligen. Tycker det är synd att kalla dem hängiga. Det låter inte kul alls. Sä jag tänket hoppa det där. Mina bröst är bröst – inte hängbröst.
  Men jag älskar dig Elaine – så kalla dina vad du vill. Jag är med dig i allt annat. Puss å kram på dig underbara kvinna

 3. Em skriver:

  Jag blir fan provocerad av reklambranschen, media och män som ska kontrollera kvinnors hjärnor hela tiden. ”Klä dig såhär, se ut såhär, ät det här, ” Fuck it. Njut och skit i makten.

 4. Em skriver:

  Och seriöst…skit i att operera era vackra underliv, bröst, kroppar. Lägg pengarna på terapi och att acceptera era kroppar. Gynna inte plastikbranschen och förstör inte för andra naturliga kvinnor.

 5. Em skriver:

  Känns rätt skönt att vara en kvinna som alltid accepterar läget. Och inte bryr mig im hur andra uppfattar mig. Jag gillar mig och hur jag ser ut. Jag gillar åldrandet och ser fint på hur livet ändrar min hjärna & själ & kropp. Jag blir ledsen när alla kvinnor går på männen och medias krav på att prioritera att vara smala, starka, smala, sexiga, duktiga mammor mm. Skit i det och tänk själva! Ni är inte er kropp eller ert jobb! Bry er inte så mycket! Njut av livet och om ni råkar vara friska utan krämpor njut ännu mer!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..