En varm morgon

Godmorgon mina fikon! Jag tassade upp 05.45 idag för att bege mig till Arlanda. Kjol och blus hade jag på mig och vet ni vad, det var varmt ute. Högsommarvarmt. Det kommer vara desto varmare i Paris där jag ska jobba idag. Det här har jag på mig.
Jag är borta tills 19.30 i kväll så jag både hinner jobba mycket och läsa ut en bok på flyget. 
Jag tycker det är så mysigt att gå upp innan alla andra. Det känns pirrigt på nåt sätt.

/Elaine, blir alltid rädd för terrordåd när hon åker till ”känsliga” länder. Blir ni?

 1. Hej Elaine!

  Jag förstår att det känns skrämmande med terrordåden och vad statistiken än säger så har man all rätt såklart att vara rädd över saker även fast andra vardagliga ting är statiskt sett farligare. Vill ändå bara påminna om att det är mycket större risk att något händer i taxin på g till Arlanda än att bli utsatt för ett terrordåd i Frankrike. Sen är det också viktigt att konma ihåg att 80% av alla terrordåd sker i Mellanöstern, vilket är hemskt för de som bor där. Även fast det inte upplevs så, så är stora delar av Europa (inkl Frankrike) faktiskt en väldig trygg plats just nu.

  Kram!

 2. Sofia skriver:

  Ja usch jag har också blivit alldeles nervös över terrordåd. Är så rädd att dö ifrån mina barn. Jag är dock rädd i Sverige och Stocholm också. Lite nervös i tunnelbanan, på köpcentrum osv. Jobbigt 🙁

  1. Anna skriver:

   Med all rätt. Är livrädd. Fast nu har vi flyttat ut fr Sverige ett tag pga otryggheten .Jag tror det kommer smälla i Sverige 2016 el 2017 efter allt jag läst om terrorplaner 🙁

 3. E skriver:

  Haha, kul att nån finner nåt positivt i att kliva upp tidigt. Själv går jag upp 04.45 varje morgon och gör i ordning både mig själv och 1-åring. Jag börjar jobba kl 6 och lämnar på förskolan 6.15. Första stunden är jag dock bara tillgänglig via telefon, men är på plats på kontoret ca 06.25.

 4. Cookie skriver:

  Jag tror stt vi blir matade med så mycket negativitet, från tvn till socialla medier, att vi tillslut blir rädda för allt. Fanns ju terrordåd även förr, mycket i vårt kära Spanien, mn ingen gjorde ju spanjorerna som folk till syndabockar. Nu har man skapat en dem och har man inte någon kontakt men dem, så är de som en fiktiv grupp av människor, som är onda. Hitler sa något o stil med, berätta en lögn, berätta den om och om igen, och tillslut kommer de tro. Jag menar inte att terrorister inte finns men tyvärr har man svartmålat en grupp människor nu. Tror vi måste börja ta hand om varandra och mötas mer, för ju bättre vi känner dem, desto lättare kan vi riva murar som någon matat oss med hela tiden.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..