Flott och down to earth, fifan. 

Jag gillar kontraster, när saker som inte går ihop faktiskt går ihop. Kanske är det för att jag själv är en blandad varelser. Brasilien och Sverige i en kropp. Sneakers och pärlor tycker jag är en härlig kombo. Kajal och flott blus. Jag vill inte kunna placeras i ett fack. Det ska var lite kors och tvärs med mina kläder och fortfarande se snyggt ut, eller nej, det ska se Elainigt ut helt enkelt. Feel me?

Godmorgon folket! Hoppas att ni mår fint. Jag mår som en dröm idag. Jag ska skriva kontrakt för min nya retorikbok ”Vi måste prata” och även göra en nationell undersökning på svenska folkets största talarutmaningar. Vi snackar inte om att stå på scen och tala utan mer i vardagen. Ge kritik, göra slut (med vänner, familjemedlemmar, kärlekar), ta konflikter och allt sånt som folk är rädda för. Jag ska ta reda på vilka utmaningarna är, sen ska jag snickra på de retoriska lösningarna. Vad tror ni om en sån bok? Belöningen till mig själv blir att jag skriver på Romanen vid sidan om. Kan tänka mig att den kommer ut 2018.

Business outfit you ask?

Blus, pärlor och snyggsneakers. Flott och down to earth på samma gång. Me lajk!

 1. Mollan skriver:

  Hade köpt den på förhand tillåmed. Älskar alla dina böcker, så personligt och roligt och lätt att ta till sej.

  Perfekta att ta med som presenter med – gett bort både till födelsedagar och som inflyttningspresenter osv… tips till er Andra, blir mkt uppskattat!

 2. Sara skriver:

  Hade varit bra om jag haft en sån bok för en månad sen när jag gjorde slut med pojkvännen… det blev inte så snyggt och nu ångrar jag lite av dom hårda orden som blev sagt. ”Sometimes the truth hurts!”
  Snygg blus!

 3. lillyk skriver:

  Jaa, vilken bra ide till en bok. Den köper jag 🙂 Stort lycka till!

 4. Jonna skriver:

  VAR kommer den underbart flotta blusen ifrån? Så himla snygg!

  Är lite inne på samma spår som Emma. Hur ger man kritik utan att uppfattas som en riktig bitch? Försöker ofta ge kritik där man ger förslag på vad man förbättrar, men inte alltid det går hem. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..