Systerskapet och ”förlåt”

Godmorgon folket! Jag sitter på ett tåg till Norrköping där jag ska föreläsa. Såg ni förresten snutten från min föreläsning häromdagen? Jag la upp den på instsgram. Tänkte att det kunde vara kul för er att se vad jag gör på jobbet och från scenen. Matheo tyckte för övrigt jag var jättefin idag. "Mamma du är en panter" sa han och "Du behöver bara en mask också". Han är en äkta stylist min son. ;)

Läste ni Kakans ursäkt i Expressen igår. Jag tycker det var så bra av henne att göra den. Cyniker menar att hon bara gör det för pengarna, för att Audi bröt kontraktet med henne. Jag menar att cynikerna är kalla. Vad fan är ett kontrakt egentligen? Det är en fis i rymden mot en mobb som hotar att döda och ”straffknulla” henne. En fis i rymden mot alla de poliser och sårade anhöriga till de i mördade i Malexander. Det är för den senare gruppen hon skrev och ni läser det här. 


Gustav är fotografen idag och min kostym är himlans fin och skön!

Jag hittade ett par skor med platå som gör att jag slipper gå på tå och ändå ha högre klackar. Perfekt för oss som får ont i ryggen av klackar.

 1. Malin skriver:

  Älskar att man verkligen ser hur Gustav ler och ser kärleksfull och glad ut i spegeln. Han tycker verkligen att du är så fin! Det gör han rätt i! Svinsnygg!

 2. P skriver:

  Tycker det var bra att ursäkten kom. Nu var den personlig och välskriven och jag upplevde att den kom från hjärtat.

 3. Ennet skriver:

  Bra gjort av Kakan att framföra en ursäkt såhär och härligt att du backar upp henne Elaine!

 4. M skriver:

  Älskar att du backar Kakan💛 och alla andra människor du backar (utsatta barn tex)! Hejja dig underbara du!

  På tal om värmen i Gbg, jag bor i Trollhättan, staden där din farfar låg på sjukhus, arbetar även på det sjukhuset och jag upplever faktiskt att vi har mer värme bland oss medborgare här än vad jag upplevs möta då jag är i Stockholm..

  Massa varma kramar till dig fantastiska människa!!

 5. Ewa skriver:

  Det existerar inget systerskap, tro mig, efter års erfarenhet. Förlåt, är ett fint ord, men om man beter sig så behöver man inte använda det så ofta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..