Vårbalkonger

Vi har haft en sån skön morgon. Gustav sov ut och jag gjorde frukost till hela familjen. Det blev bananpannkakor. Sen öppnade jag upp balkongdörrarna och kände varm luft komma in. Då tänkte jag att nu har vintern tagit farväl, så vårpreppade jag balkongerna.

Passade även på att få lite fräknar på mitt trötta nylle.

Vi hade en sån härlig kväll igår med Wendy, Christopher, Solinne och Francis. Vi beställde hämtmat och smidde planer för sommaren. Vi ska ju stanna i Sverige denna gång så vi funderar på bra destinationer att hyra hus.

På tal om hus så letar vi ju som galningar varje söndag. När barnen sover middag i bilen så rekar vi områden och kollar hur vi skulle trivas. Nacka är väldigt hett för oss just nu. Men nästa bostad måste vara sån att man verkligen inte kommer sakna den tidigare.


Jag kan inte flytta till Mälarhöjden för 12 miljoner för att bo i en liten kartong med bra läge. Då flyttar vi hellre ut och ändrar livsstil. Mer utomhusaktiviteter, mindre långa jobbresor. Vill vi ha ett hus som överträffar lägenheten så måste vi ut. Här är sovrumsbalkongen. 

Älskar vårt hem, men med snart tre små barn så vill jag hellre ha en tomt än tre balkonger.

/Elaine, kilar ner till Flower Garden för att köpa en bukette till Jaqueline och co som har bjudit ut oss till landet idag. 

 1. Elin skriver:

  Nacka är magiskt! Bodde där några år under gymnasiet. Skulle gärna bo där nu när jag fått barn men är på andra sidan stan från familjen. En dag kanske vi flyttar dit igen 🙂

 2. Tanja skriver:

  Hej Elaine,

  Jag har en resande tjänst och två barn. Vi bor i Tullibge Villastad (närmast Huddinge sjukhus). Det innebär att Flemingsberg station är nära (där stannar många SJ) tåg, likaså sjukhuset som är 5 min bort mm. Ica maxi är bredvid Flemingsberg station (o området växer sjukt snabbt).

  Kan vara värt att titta på… för det är sååå rimliga priser:).

 3. Hanna skriver:

  Tyresö är en vacker kommun, nöra natur, hav, skogar men ändå en närhet till stan med direkt bussar. Ett het tips! Man får mycket för pengarna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..