En dag på landet

Hur fin är inte min man här i det som ser att vara ett hak gjort bara för honom. Som han passar in i skogen och naturen.

Vi åkte till Matheos kompisar Walter och Arvid och fick hänga med deras päron Jaqueline och Jonas som vi börjat bli vänner med. Det var så fint landställe och att få andas frisk luft och gå i skogen var inte fy skam.

Det grillades korv och barnen lekte med pinnar. Det var långt bort från ipads och tv. Så skönt.

Deras hus var magiskt jag hade kunnat stanna där hur länge som helst. men det bösta var hur man kände sig. Ni vet när man känner att hela sällskapet är avslappnat. Jaqueline gjorde våfflor, Gustav lekte med barnen, jag diskade och nickade sen till i deras soffa. Alla gjorde sitt och ändå hängde vi. Så skön känsla efter att ha setts kanske tre gånger. Det är alltid lite nervöst med det kompisar man får på köpet tack vare Matheos kompisae. Jag är väldigt glad för dessa kompisar vi fick.

Mest glad är jag över denna pärla. Pussvänlig❤

  1. Åh så underbart att vara ute i skogen och grilla!! Fina barndomsminnen väcks till liv! <3

  2. Det är sååå refreshing att vara ute i natur ju, oavsett om det är berg, hav eller skog. Själv cyklade jag ner till stranden idag och såg på hur de sista isblocken försvann, medan jag laddade mina batterier… 🙂

    Förresten, du som är i bloggvärlden, har du sett att Influencers of Sweden anordnar en konferens nästa vecka? Jag tror ännu det finns några biljetter kvar om du vill tipsa någon annan influencer (tänker att du själv kanske inte vill prioritera något sådant just nu och har ditt fokus elsewhere så att säga). Här finns mer info: http://theinfluencerconvention.com/

    Jag själv kommer till Stockholm på torsdag för att gå på den, är sååå pepp!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..