Sinnesro och ny vecka

Gustavs ansiktsuttryck som fångades när vi inte visste, sammanfattar hur jag mår i början av denna vecka. Jag har sällan haft en sån bra helg som denna så hela familjen mått bra och fått ut det vi tycker om.

Jag hör fortfarande ljudet av suset från träden i vinden, solen värma mitt ansikte från solnedgången vid Jaqueline och Jonas sommarhus. Jag känner fortfarande skrattan från pizzakvällen med kusin Wendy med familj. Friden och värmen av att träffa gamla tjejgänget från Älvsjö. Men också lättnade i det senare för det hade kunnat vara krystat, men var allt annat än det. Lyckoruset och fnisset över Gabriella, Marri, Meryems och min första Garden Diva träff. Även tävlingsinriktad. Den som får skott av fröna först kommer ju messa som en galning. (Jag måste köpa plastfolie för att få växthuseffekten i mina små odlingar). Jag känner också smaken av tårar som av någon anledning rann på min kind i söndags och värmen från Gustavs famn när han kramade om mig vid Liljeholmsbron. Tyvärr känner jag även kisset som kom med en nysning medan Gustav höll om mig hur jag börjar gråta ännu mer och han skrattar och håller om mig. Många känslor och de är varma, på olika sätt, haha. Nu börjar en ny vecka, jag önskar er en fin start. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..