Camilla Läckberg gillar idéen

Jag blir så glad över responsen på #vågafråga. Det är ju bara en fråga som väcker idéer och att Super-Charlie kommer ha superkompisar med funktionsvariationer känns ju underbart.

Det var på er uppmaning som jag frågade Camilla Läckberg. Vem eller vilket företag tycker ni jag ska fråga nästa vecka? 

 1. Stina skriver:

  Jag slogs av hur få av de stora sportkedjorna som aktivt tar upp att personer med funktionsvariationer också idrottar. Borde inte de ta sitt ansvar och visa upp att de säljer cyklar för alla, eller att alla barn (och vuxna) kan komma in och köpa uteleksaker, bandyklubbor osv? Tänkte på det nu när våren kommer att det hade varit fantastiskt att se Stadium visa att de inte bara har coola cyklar på två hjul utan även med tre hjul för de som behöver extra support med balans.

 2. Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

 3. E skriver:

  Hej! Jag skulle tycka det var extremt intressant om du ville kommentera hur det skötts att Magnus Nygren, lagkapten i Färjestad BK, kastade ur sig ett rasistiskt ord efter en utekväll. (Går att läsa om detta på aftonbladet, expressen, nwt, vf).
  Framförallt alla hyllningar han fått efter att han pratat ut om det i media. Kanske inte hör till din vardag att kommentera hockeyspelare men återigen, vore så intressant om du gav din retoriska synpunkt på detta. Han är ju en förebild för många unga.
  Mvh

 4. Zara skriver:

  Fråga Apoteket AB, HM, Museer, Leos Lekland, Astrid Lindgrens värld, Kolmården. Dvs alla som också använder barn i sin reklam samt ställen som vänder sig till barn/barnfamiljer. Kanske något matställe också. Om jag funderar på att äta på t.ex Max/Pizza Hut och jag ser ett barn med funktionsvariation i reklamen för det ena så väljer jag självklart det stället! Det är en kvalitetsstämpel att ”alla får vara med” ja det har med människosyn att göra. Så enkelt är det. Jag är så glad för denna utveckling som förhoppningsvis kommer… Kram

  1. Hmm skriver:

   Fast var lite snäll. Ibland gör mobilen dig en björntjänst och ibland så skriver man utan glasögon eller i stark sol och ser inte riktigt.

   Fria hellre än fäll i sådan här fall är du snäll.

   Mvh hon som stavar som i kråka i sociala media <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..