Dejtingtankar

Tredje månaden är snart slut och Gustav och jag har hittills bara varit på två dejter. Tolv som mål i år var inte helt illa pinkat men jädrar vad tiden drar iväg när man har vabbdagar och deadline på bok. Vi har varit på bio, ätit middag, jag skulle vilja göra något mer kreativt denna gång.

20140223-113646

Har ni några förslag?

Berätta gärna hur ni dejtar.

 1. Rosie skriver:

  Dejta ? 😳 Vi som småbarnsföräldrar brukar nån kväll nån gång lyxa till å äta lite räkor iaf när barnen sover 😜 Ibland lyckas ja tillåmed me att inte somna i soffan då 😂👍🏻

 2. Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

 3. Anna skriver:

  opera kan jag tipsa om! Vi hade aldrig kommit på det själva men fick biljetter i present. Känns lyxigt och kulturellt, man får klä upp sig och kan dricka bubbel i pauserna👌Och sen middag ute efteråt!

 4. Tissel skriver:

  Så kul och härligt! Och vad kul att läsa allas kommentarer, så bra tips:)

  Vår favvo när man vill dejta men har mycket på schemat är frukostdejt! På något hotel, pom o flora, vurma, mellqvist, Pascal och Nero är Favvisar.

  Nu sist regresserade vi totalt och gick bara vi till Skansen med Festis och massäck och tittade på djur!

  Annars låna bil och promenera i i typ Tyresta och grilla korv.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..