Benny spark

Jag har äntligen landat i Sverige efter två härliga jobbdagar. Jag har fått mycket skrivet på boken och känner mig riktigt nöjd. Nästa kapitel handlar om hur man ger feedback. Något jag har fått mycket av härinne, bra och mindre bra varianter av feedback. Svårt att veta skillnaden men modigt att våga ge det ändå tycker jag.

Både Evelyn och Gustav är sjuka. Jag har köpt lite presenter på flygplatsen till barnen och ska hångla upp min man så fort jag är hemma. Benny sparkar glatt och det är fredag. Sån bra dag! 

 1. Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

 2. Y skriver:

  Hej Elaine! Vill bara tipsa om den här mamman och hennes otroliga jobb för sin son som har DS. Hon har massor av idéer, här är t ex en länk till deras teckensida:
  https://ettnyttliv.com/var-egen-teckensida/

  Kram, en annan funkismorsa

 3. Diana skriver:

  Det låter som en riktigt härlig fredag!!

 4. Ska du verkligen hångla med Gustav när han är sjuk? Hehehe… kanske du kan slippa bli sjuk själv.

 5. Härligt!! <3 hoppas fredagen och resten av helgen blir fantastisk! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..