Man trashar inte sitt ex, punkt.

Alla familjer har sina groll men att två kända bröder outar en svägerska och mamman till ens egna barn. Var är det för fel på dem? Att de gör det på Instagram dessutom. Oavsett hur befogad kritiken är så anar jag något som är riktigt befogat i detta fall - skilsmässan. Herregud Calle, vart galopperade dina hästar när de lämnade stallet? Till storebrorsan Alex? Hur kan du göra så mot mamman till dina barn?

Jag brukar tycka att Alex är så vettig och jag har slukat hans böcker. Jag vet att han har historik av att driva en mobbingblogg men att han tillslut dödade ”monstret” genom att sluta. Men var det så här han jobbade back in the days?

Edit. Jag vill absolut inte skapa diskussioner kring familjegrollets vara eller icke-vara. Det angår inte oss. Däremot lyfta det faktum att en medial man trashar sitt ex, sina barns mamma offentligt. Det fenomenet vill jag diskutera. Men. För att en flicka med röd cykel inte ska bli ledsen så har jag tagit bort pappans och farbrors vidriga dialog om hennes mamma.*

Jag läste denna intervju av Anitha och jag tycker du är riktigt stark och fin. Jag kan bara ana vad som legat bakom skilsmässan, men tycker det har varit så fint hur du hållit hög integritet till skillnad från ditt ex.

Brödernas ambition var kanske att trasha Anitha, men allt som väcks i mig är dåliga tankar om Calle. När två mediala män trashar en kvinna offentligt så tycker jag att vi mediala kvinnor kan stötta offentligt dock utan att nämna vad grollet handlade om som nu är åtgärdat tack vare er. 

201512171645375751

Tystnad är en vidrig sak när andra blir utsatta.

Men att balansera exakt vad man ska säga för att bryta den är svårt, med er hjälp blev det något lättare.

Tack

 1. Fia skriver:

  Bra inlägg Elaine. Tur att det finns offentliga personer som dig sov vågar, att man håller ihop. Jag fick verkligen ont i magen av instagram inlägget. Dem ska skämmas. All kärlek till Anitha

 2. Z skriver:

  Jag tänker att om man inte vill vara lika låg som du tycker bröderna är hade du kunnat hylla artikeln med Anitha och sagt att du tycker hon är stark. Då hade du lyft en kvinna utan att trampa på någon. När man gör det så medverkar man bara i för och emotläger vilket jag tycker vi har tillräckligt av i samhället.

 3. Me skriver:

  Blev också blockad efter 2 sekunder. Skrev sakligt.

 4. Å fy, gamle mobbarAlex är igång igen. Minns hur han höll på så här nästan dagligen i sim gamla blogg, grova kränkande personangrepp åt alla håll. Och nu gav han sig på sina brorsbarns mamma… Skammen i det. Tycker även det är obehagligt när Hannah och Amanda har gett offentliga illa dolda pikar till Anitha och Cecilia Blankens i sin pod. Verkar vara en riktig mobbarsläkt det där. 🙁

  1. Lotta skriver:

   Men vad trist att systrarna Widell håller på så! Det var länge sen jag slutade lyssna på deras pod. Bara en massa skryt och klagande. Jag förstår inte hur nån kan lyssna på den. Och det är ännu längre sen jag slutade lyssna på ena fruns mans med polares pod. Ännu mera skryt och dravel.

  1. Mia skriver:

   Vad har de sagt om Anitha?

 5. S skriver:

  Älskar att du inte står tyst! Önskar fler var som du!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..